Probleme de lumea întâi

Mi-am luat de pe net un soft care ne ajută mult să ne aranjăm oamenii la mese, la nuntă (care e atât de aproape că nu-mi vine să cred). L-am luat demo din trei motive. Unu, în momentul ăsta am alte cheltuieli ca să dau 25 de euro pe softul ăsta; doi, e ilegal şi imoral să piratezi software; trei, l-am căutat câteva zile pe toate site-urile de torenţi şi nu am găsit nicio versiune spartă.

Softul, de altfel, e foarte, dar FOARTE mişto (dacă se mai însoară careva vreodată şi are nevoie, e ăsta), cu opţiuni multe (bagi în baza de date invitaţii, creezi legăturile între ei, care-s neamuri, care-s cupluri, care să nu stea în nici un caz lângă nuştiuce proastă, care să stea musai la masă cu cine etc) – atât de multe încât, dacă stai să introduci toate datele despre toţi invitaţii, la sfârşit e de ajuns să dai auto-assign şi îi aranjează singuri la mese. N-am ajuns la nivelul ăsta, dar totuşi.

Problema cu versiunea asta demo e că nu poate salva, exporta sau printa niciun eveniment care are mai mult de 30 de invitaţi. Ceea ce înseamnă că, dacă închid programul, s-a dus naibii aranjamentul. Ceea ce înseamnă că PC-ul meu nu trebuie să se restarteze deloc încă o zi-două, ca să mai pot modifica ce e de modificat fără să o iau de la zero.

Şi pe mine mă omoară gândul că mâine iese update-ul la Windows 8.1 şi io nu pot să-l instalez decât după nuntă.

One thought on “Probleme de lumea întâi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.