Mustaţă, mustaţă, dar să fim şi noi!

Văzându-mi cioculeţul neîngrijit şi smotoceii de păr răzleţi ce mi-au răsărit acolo unde ar trebui să-mi fie barba, cineva m-a atenţionat azi că poimâine pot să mă duc la Baumax să iau ceva reducere dacă mă duc cu mustaţa acolo. Am căutat pe net şi am aflat că 1. aşa e şi 2. nu e prima campanie de genul ăsta. Şi chiar mi se pare o idee mişto şi o metodă amuzantă de a aduce clienţii în magazin, plus că îşi cresc brandul şi imaginea mustăciosului din logo.

Bun. Problema e că aşa am eu mustaţa după ce mi-am lăsat-o să crească 27 (douăzecişişapte) de zile:

2013-10-17 18.00.38

#selfie #nofilter #nomakeup #bedhead #sexyasfuck

Pentru cei care încă calculează, da, m-am bărbierit când m-am dus la nunta Tomatei şi după aia Dumnezeu cu mila. Da, am ras restul flocoşeniilor de pe faţă înainte să fac poza, pentru binele tuturor.

Ei, asta se pune ca mustaţă? Că dacă o compari cu mustăciosul Baumax, cu Freddie Mercury sau cu naşu-meu Vasile, ce am eu pe faţă e doar o murdărie fără niciun rost. Aş primi reducerea? Sau aş primi, dar nu 10%, ci 1-2, cât să nu se supere puştiul? Au pe-acolo un măsurător de mustăţi? Oare există vreun regulament care să menţioneze clar lungimea sau densitatea mustăţii?

Asta aş vrea eu să ştiu azi.

6 thoughts on “Mustaţă, mustaţă, dar să fim şi noi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.