Micile bucurii ale vieţii

Vă tot povesteam cum de două luni ne zbatem să ne luăm un apartament, că în ăsta în care stăm acum e deja dezordine şi ne e naşpa să luăm o menajeră, că astea ne fură din colecţia de pişcoturi.

Ei, perindându-ne prin apartamente de vânzare, am dat de un proprietar care ne-a rămas în minte şi azi, că parcă n-ar fi vrut deloc să vândă apartamentul. Întrebăm cât de negociabil e, zice că nu-i, că şi-aşa a lăsat la anunţ vreo mie jumate de euro. În care anunţ zicea că-i negociabil, că doar n-oi întreba de prost.

Ajunge în sfârşit la concluzia că nu e negociabil, sau poate hai, mai lasă 500 de euro, dar nu mai mult. Că-i mobilat!

Dar nu-mi trebuie, dom’le, mobila, mă descurc eu. Prin Prima Casă ai o problemă dacă-l luăm? EXCLUS! Cash sau nimic. Că am deja o ofertă mai mare care mi-l ia cash într-o săptămână.

wank

Păi în anunţ scrie că accepţi şi Prima Casă. Da’ îl iei? Eşti hotărât? Eu oricum îl am pus de doar trei săptămâni la vânzare, îl dau imediat cu banii jos! Păi cum să mă hotărăsc dacă factorul decisiv e creditul, iar tu îl excluzi? Bine, să zicem că accept şi Prima Casă, dar să vă grăbiţi că îl dau repede.

Şi-am zis, hai să vedem cât de repede îl dă, că era pus pe fapte mari. Bookmark la anunţ, că pe imobiliare.ro se şterg anunţurile în momentul în care se face precontractul de vânzare-cumpărare. S-au făcut aproape două luni de-atunci, iar anunţul de pe interneţi e încă în picioare. Ba chiar redus cu încă o mie jumate de euro, că se îngrămădeşte lumea să-l ia de faină ce-i mobila dinăuntru şi de mieros ce-i proprietarul.

Cât despre noi, care-i datina la cumpărarea unui apartament, punem CF-ul pe Facebook sau pe Instagram? :)

3 thoughts on “Micile bucurii ale vieţii

  1. :)) Da. Asa am patit si eu cu un proprietar din asta. Am fost am vazut, am negociat si nu a vrut sa lase nimic din pret. Asta se intampla prin mai-iunie. In noiembrei noi deja ne-am mutat intr-un apt, iar el atunci suna daca mai suntem dispusi sa negociem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.