Jurnal de casă nouă (4)

Practic, e aproape gata. Gresia e pusă, centrala e montată, zugrăveala e galben-luminoasă, prizele sunt legrand, am aflat că o uşă de interior poate să coste 500 de lei şi unii să mă asigure că nici măcar nu-i aşa scumpă la banii ăştia (nu ştiu ce să zic, uşi umplute cu cocaină încă n-am găsit). Avem un maistor simpatic, care lucrează bine, de dimineaţa până seara, e vesel şi nici măcar nu-i trebuie foarte multă bere.

În aceste momente căutăm “corpuri de iluminat de pus pe tavan”, că am înţeles că greşesc când le zic candelabre dacă n-au o mie de becuri. Şi-apoi căutăm o saltea serioasă, o maşină de spălat decentă şi o hotă care să sugă bine.

Întrebare: are cineva saltea Dormeo? Căci doamna e tentată. Face banii ceruţi pe ea? O să simt, într-adevăr, că dorm pe fericire?

Altfel, încă urmăresc apartamentul ăsta, încă nu e vândut…

4 thoughts on “Jurnal de casă nouă (4)

  1. Nu am Dormeo, insa la bani mai putini si calitatea foarte ok mi-am luat de la ramedepat.ro. Foarte seriosi baietii. recomand.

  2. In Timisoara recomand sa mergi la Timflex. Bulevardul 16 Decembrie 1989, Nr. 34 (fosta 6 Martie) la intersectia cu C. Brancoveanu.
    Eu mi-am luat de la ei. O am de un an si sunt foarte multumit. http://www.timflex.ro. Au showroom si poti sa le incerci.

  3. M-am uitat la dormeo online , eu am de vreo 4 ani o saltea cu memory foam si pot sa iti spun ca isi merita banii . Aveam probleme cu spatele dar acum dorm foarte bine, o saltea cu memory foam ar trebui sa aiba cel putin 12 ” , vezi altea marci care au in ro memory foam. In us este memory foam matress care e vidata si e o cutie destul de mica dar cand o deschizi parca ar fi popcorn.

  4. Da… Dormeo se merita. Am de vreo 2 ani si dorm f bine pe ea. Plus ca nu s-a deformat aproape deloc. Intr-adevar cam scumpa. Chiar foarte scumpa fata de alea ieftine de pe piata. Insa daca te gandesti ca tine de probabil 4-5 ori mai mult decat o saltea normala de 300-500 lei parca isi face banii.
    Cel mai misto lucru mi s-a parut faptul ca iti dau salteaua vidata si o poti transporta foarte simplu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.