PLAI: Patrice din nou la Timişoara!

Patrice PLAI

Anul trecut Plai a fost sold out, ceea ce probabil se va întâmpla şi anul acesta, căci revine Patrice. Asta pe lângă Zaz şi alţii. Personal, mă bucur, căci a fost mişto de tot anul trecut şi sunt super mândru de festival – e la a opta ediţie şi este singurul festival românesc ajuns în finala European Festival Awards (anul trecut, la categoria Best Small European Festival).

Recomandarea mea, dacă veniţi din alte părţi ale ţării, e să vă cumpăraţi bilete anticipat, pentru că Muzeul Satului Bănăţean are capacitate limitată şi există şanse ca la atingerea limitei acesteia să nu mai puteţi participa. S-a întâmplat anul trecut, fiţi precauţi anul acesta.

Biletele luate anticipat costă 40 de lei pentru o zi sau 80 de lei pentru toate cele trei zile de festival (e, practic, moca). Se pot cumpăra de la Eventim şi din reţeaua magazinelor Cărtureşti, Germanos, Orange şi Vodafone. Biletele cumpărate la faţa locului costă 50 de lei pentru o zi sau 100 de lei pentru cele trei zile. Festivalul are loc între 13 şi 15 septembrie 2013, la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.