byron din nou la Timişoara

Cum îi zice-n româneşte la “momentum”? Elan? Nu-mi sună foarte bine.

Cert e că, în ultimii ani, trupa byron cu b mic prinde un foarte mare momentum din ăsta. Nu ştiu dacă doar pe interneţi, care sunt plini de dânşii, sau şi în general, însă elanul ăla există sigur.

elan

‘sup!

Pe mine au început să mă gâdile într-un mod plăcut atunci când au scos albumul ăla de cover-uri româneşti, pe care îl ascult şi acum cel puţin o dată pe săptămână. Şi de-atunci nu am ratat nici un concert de-al lor în Timişoara, căci parcă tot mai mult îmi plac. Şi, dacă a ajuns şi Arhi să îi aprecieze, ceva fac ei bine.

Ei, ei cântă din nou la Timişoara: sâmbătă, 30 martie, la Casa Studenţilor, de la ora 20 (nu cea a Tineretului), avându-i ca invitaţi speciali pe timişorenii Persona, care de asemenea-mi plac foarte tare. Îşi lansează albumul bilingv 30 de secunde de faimă. Biletele costă 35 de lei, iar pentru studenţi există o ofertă de 2 bilete la preţ de unul (aduceţi-vă carnetele la intrare).

3 thoughts on “byron din nou la Timişoara

  1. Intrat, citit primele rânduri (văzut, desigur, poza cu elanul), sărit pe eventim şi cumpărat. Mulţumesc pentru anunţ! Nu ştiu dacă aflam altfel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.