Online Marketing Academy de la Google

Articol îndeosebi pentru studenţi.

Google începe înscrierile în programul Online Marketing Academy, lansat în colaborare cu universităţi din 9 oraşe ale ţării: Bucureşti, Iaşi, Cluj, Sibiu, Braşov, Târgu Muresş Oradea, Timişoara si Craiova.

Online Marketing Academy este primul program educaţional de nivel national organizat de Google în România şi, prin amploarea sa, unul dintre cele mai importante programe educaţionale organizate de Google în Europa.
Programul se adresează studenţilor care doresc să-şi dezvolte cunoştinţele despre marketingul online, iar cursurile sunt predate de specialişti Google şi traineri certificaţi. La finalul cursurilor fiecare student va primi din partea Google România o diplomă de participare a programului Online Marketing Academy, iar cei interesaţi de o carieră in mediul online vor avea acces la trainingurile avansate din semestrul II.

Pe parcursul trainingurilor, studenţii vor avea ocazia să se întâlnească cu echipa Google România şi cu agenţii de advertising top din ţară, să afle mai multe despre cum se realizează o campanie de publicitate în mediul online, despre promovarea pe google.ro sau despre ce înseamnă să lucrezi într-­o agenţie de publicitate. Antreprenori cu experienţă le vor vorbi despre modele de business în online şi exemple de succes, iar traineri certificaţi de Google le vor demonstra cum pot să folosească Google AdWords şi Google Analytics în promovarea online.

Înscrierile se fac până la 1 noiembrie aici. Ca poveste de succes, prietenul Alex Blogu a urmat anul trecut cursurile din cadrul proiectului pilot al Online Marketing Academy, iar acum lucrează la Google România. Numa’ zic.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.