Despre stâlpul din mijlocul drumului şi români

Cel mai odios fel de român e ăla care vede ceva ce nu-i place şi proclamă “Numai în România se putea aşa ceva”.

E şi cazul articolului de aici (dacă vă doare clickul, are titlul “Numai în România o să vezi aşa ceva”), iar în corpul articolului e clipul de la ProTV cu stâlpul din mijlocul drumului. Trecând peste faptul că există argumente logice pentru a nu transforma încă într-o ştire toată tărăşenia asta, cel mai tare m-a enervat vechea lamentare cu “doar în România se putea”. Şi VAI cum m-a enervat.

Cristi dragă, iată ce se întâmplă în Canada:

qgSlTCA

Sau în Lituania (secunda 7):

Sau în China, unde pe un sens de autostradă e construit un bloc:

CEN_RoadHome_02.jpg

Sau în San Diego, SUA:

nxOAFI4

Şi-or mai fi. Deci iată, nu numai în România.

8 thoughts on “Despre stâlpul din mijlocul drumului şi români

  1. Uite-al naibii, acuma nici măcar la tâmpenii România nu mai are exclusivitate! Ce urmează, azi-mâine aflăm că e o ţară ca oricare alta şi toate alea cu “noi suntem cei mai…” îs doar nişte mostre de cretinism? Şoc şi groază!!! Cadburry ar trebui să facă o campanie pe tema asta: “noul Rom în blat pufos – un interior plin de cacao într-un înveliş delicat şi subtil”.

  2. Salut, scurt as vreau sa fiu dar in lume drumuri stiu care au un rau renume dar perfida groapa anume nu o vezi prea des la ei, gropi la noi sunt cate iei :)

  3. “Cel mai odios fel de român” suna ciudat dar ma face sa ma intreb oare cate “feluri” de români exista. Stalpul nu e important in opinia mea.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.