Avem o problemă cu BCR – cum o rezolvăm?

Acum o lună, mama a încercat să scoată de la un bancomat 1500 de lei. Bancomatul i-a dat 1157 de lei, adică 23 de bancnote de 50 de lei, una de 5 şi două de 1. De unde bancnote de un leu în bancomat, nu ştiu. În fine, cu aproape 350 de lei mai puţin decât ceruse, deşi banii au plecat din cont.

A depus o plângere scrisă la BCR (bancomatul era al lor, cardul tot al lor, conturile mamei sunt tot la ei de prea mulţi ani – şi cel personal, şi cel pe firmă), iar după 3 săptămâni a primit răspunsul (care începe cu “Stimate domn” chiar dacă-i pentru D-na Sîrb):

bcr1

bcr2

Rezumat: jurnalele (log-urile) bancomatului arată că s-au dispensat 30 de bancnote a (zic ei) 50 de lei. Logurile astea sunt considerate de BCR dovadă irefutabilă, nemaiexistând dubii din partea lor că bancomatul ar fi greşit. Iar mama, pe lângă că a rămas cu bani în minus în cont, a fost taxată şi cu 30 de lei pentru deranj. Practic, şi cu banii luaţi, şi cu banii luaţi.

Eu nu contest că bancomatul crede că a dat banii ăia. E un aparat, nu poţi să te cerţi cu el, însă aparatele sunt predispuse la erori. Poate un senzor, poate altceva. Mama, la rândul ei, ştie 100% sigur şi clar câţi bani a primit de la aparatul ăla, şi nu erau câţi au plecat din cont.

Acum ce-i de făcut? Insistăm? Ne taxează cu 30 de lei de fiecare dată când banca decide unilateral că sesizarea e nejustificată? E legală taxa asta? Că e pusă acolo doar ca să sperie clientul de la a insista, că nu-i costă nimic pe băieţii de la IT să dea cinci click-uri să afle ce s-a întâmplat în bancomatul ăla. Nu îţi convine răspunsul? BAM! Încă 30 de lei. Până acum, gaura e de 373 de lei. Mai tragem un loz? Mărim potul la 400?

Ne revoltăm şi mutăm toate conturile de la ei? La Unicredit, zice Vali, când s-a întâmplat acelaşi lucru şi-au recunoscut problema, au returnat banii şi au dat bună ziua. Există alte căi prin care putem face lumină în cazul ăsta?

50 thoughts on “Avem o problemă cu BCR – cum o rezolvăm?

 1. La poliție ați făcut plângere? Nu este o eroare de ATM, pentru că în ATM BCR nu bagă bancnote de un leu.

  De fapt, cea mai mică bancnotă din ATM-urile BCR este cea de zece lei.

  Ca atare, cred că cel care se ocupă de alimentarea ATM a băgat bancnote de un leu îbn locul celor de cincizeci într-una dintre casetele de bani.

 2. Da. Renuntam la BCR, la BRD si la toti. In instanta, in functie de seria de pe bancnote, cred ca se poate dovedi ca aparatul e cel care a dat bancnotele respective.

 3. Bancomatele nu lucreaza cu 1 leu, ceea ce inseamna ca cineva (as spune intentionat) a inlocuit bancnotele de 50 de lei.

  Ca si cazul cutiilor de valori.

 4. Clar cineva din interior a inlocuit bancnotele. Cred ca singura solutie ar fi o plangere la politie si ei sa analizeze camerele de vederi. Nu cred ca mama ta a luat banii si i-a infipt imediat in buzunar.
  Incearca sa va amintiti daca bancnotele mici erau deasupra, si implicit expuse camerelor de vederi. Alta solutie nu cred ca exista. Aaa.. si evident ca poti sa le ceri si daune pentru aia 30 de lei iar ancheta politiei la ei in interior o sa fie bonus.

 5. Renunti frumos la BCR, BRD si restul bancilor comuniste si treci frumos la ING sau chiar unicredit si o sa vezi o diferenta enorma.

  Bancomatele in general au camera, cere filmarea si ar trebui sa se vada bancnotele de 1 ron, atunci nu mai au ce sa comenteze.

 6. Acum daca vrei sa urmaresti problema ar fi interesant de sesizat politia sa vezi daca mai sunt cazuri de genu asta. Poate chiar la bancomatul ala. N-ar fi exclus ca cineva sa culeaga caimacul la oala cu bani si sa bage pierderea in spatele clientilor. Datele cand se alimenteaza bancomatele sunt inregistrate, se stie cine a facut-o.. n-ar fi greu de redus aria suspectilor in cazul unei hotii intinse.

  In rest, cred ca se impune schimbarea bancii.. chiar daca creaza nitel disconfort. E clar ca nu-ti vegheaza interesul.

 7. Daca tot o pornim asa, aparatele nu lucreaza nici cu 5 lei, sunt pe ideea de multiplu de 10, dar mai intervine si faptul ca lipsesc din nr de 30 normale, 4 bancnote. Pentru dati viitoare (pt alte persoane) se pot flutura banii in fata camerei de langa bancomat :) Pentru voi, eu zic sa cautati o alta varianta. Toate incep sa-si scada nivelul, dar si tata si altii au avut probleme cu BCR-ul, iar BRD e recunoscuta ca fiind cea mai proasta alegere. Recomand alta banca si multa atentie in alegerea ei.

 8. @laurentiu: Imi aduc aminte ca am primit de la bancomat alpha bank bancnota de 1 leu

  Daca scoti 100 de lei de la unele bancomate o sa primesti una de 50, 4 de 10, 1 de 5 si 5 de 1. Probabil multi au renuntat la cele de 1 leu

 9. Primul pas este sa schimbi banca.
  Al doilea pas ar fi ca mai multi bloggeri sa preia intamplarea si sa o faca mai cunoscuta.
  Al treilea pas ar fi sa verifici daca bancomatul era in raza unei camere video. Unele mai sunt protejate de camere…

 10. In primul rand muta conturile la ING. In al 2-lea rand, e o problema cu bancnotele alea de 1 leu, care nu au ce cauta intr-un bancomat… 10 lei e cea mai mica bancnota pe care o pot elibera bancomatele BCR (Daca bine stiu eu)

 11. Daca bancnotele de 1 sau 5 lei erau sus, se vad pe camera bancomatului (plangere la Politie, se verifica filmarea, se vede clar). Si e clar eroare de soft, intrucat ei spun ca aparatul a dat doar bancnote de 50 lei.

  Daca erau dedesubt… cam greu cu doveditul

  Cel mai probabil cei de la alimentarea bancomatelor (G4S) au facut voit/nevoit manevra asta cu inlocuit o parte din bancnotele de 50 lei. (puse gresit in locasurile de livrare, etc.)

 12. Eu am mai văzut bancomat cu 1 leu, dar e din ăla cu care poţi să faci tranzacţii şi fără card, cu cash, de la GarantiBank

 13. Povestea cu camera si fluturatul banilor eu o spuneam ironico amuzant. Politia iti va spune ca dureaza cel putin o luna sa obtina filmarea legal, asa cum mi-a spus si mie cand mi s-a furat cardul si Banca mi-a spus unde au incercat hotii sa-l foloseasca si as fi putut obtine imagini. In continuare consider ca tot ce puteti face este sa va mutati la alta banca unde nu e nevoie de politie.

 14. Si bunica-mea a patit o faza de genul acum multi ani, la Banc Post parca, dar s-a rezolvat foarte repede.

  Indiferent ce masura legala te hotarasti sa ei (ia in calcul si OPC-ul), eu zic sa le faci “reclama” peste tot pe unde poti, blog, FB (la ei pe pagina mai ales), etc

 15. e incredibil!!

  Pai da ma!

  Daca baietii de la firma care umple bancomatele cu bani au zis sa isi bage si ei niste bani in buzunar si au bagat 21 de hartii de un leu in locul hartiilor de 100 de lei.

  cat de tare …

 16. O intrebare: Bancomatele nu sunt dotate cu camere? Cred ca s-ar vedea destul de clar intr-o inregistrare ca bancnotele retrase sunt macar diferite ca dimensiune (daca nu se vede clar ce scrie pe ele).

  Sau am vazut eu prea multe filme?

 17. Cu privire la taxa de 30 de RON, trebuie verificat contractul pe care îl are cu banca. Dacă acea taxă nu apare în contract, atunci e o taxă ilegală.

  http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/Ordonanta%20nr.%2021(r2)%20din%201992.html

  La articolul 10, literele b) și c):
  Art. 10. – Drepturile consumatorilor, la încheierea contractelor, sunt:
  […]”
  b) de a beneficia de o redactare clară şi precisă a clauzelor contractuale, indicarea exactă a preţurilor şi tarifelor şi, după caz, a condiţiilor de garanţie;@
  c) de a fi exoneraţi de plata produselor şi serviciilor care nu au fost solicitate, precum şi de achitarea preţurilor, tarifelor, taxelor, comisioanelor, dobânzilor şi penalităţilor care nu au fost stipulate iniţial în contracte sau în alte documente aferente contractelor;@”

 18. BCR este o entitate care trebuie să dispară, asta ca să nu folosesc alte cuvinte nasoale. Au fost și sunt praf încă de când îi știu eu (11+ ani). Prima chestie este să renunți complet la orice serviciu de la ei.

  Taxa aia e justificată, cel mai probabil apare în contract. Eu am reperat-o și la ING și la Millennium în contracte. Ei zic că au verificat, că nu ai dreptate deci aplică taxa.

  Unde greșesc flagrant e că ei te informează doar și te și taxează. Cea mai tare chestie este să le refuzi decontarea sumei de 30 lei, pe motiv că nu ai autorizat-o, deci bate înspre furt.

  PS: Evitați orice are BCR pe el, eu sunt în curs de a lua o mare țeapă de la OMNIASIG; M-am trezit “portat” cu asigurarea facultativa de casă al OMNIASIG, dupa ce fusese BCR Asigurări, fara vreo notificare. Acum evident, OMNIASIG taie și spânzură după bunul plac.

 19. Da, si eu am patit la bancomat (chiar in alta tara) sa nu primesc banii deloc si am depus refuz de plata la Unicredit (prin online banking) si am primit banii inapoi repejor.

  Tot la Unicredit am facut un charge-back pe motiv ca nu mi-a dat ATM-ul banii (si de fapt gresisem eu la calcule pentru ca eram cu mintea aiurea) si oamenii mi-au dat pur si simplu un mail ca “ba, check again, noi ti-am dat banii. Hai te pup!” si gata, fara sa-mi ceara bani.

 20. Sa ma pradeze banca de doua ori? E clar ca nu ma vor, prin urmare le spun un civilizat pa, dupa ce facem cateva sesizari la Politie si ANPC, eventual si la vreo institutie abilitata sa controleze si auditeze serviciile bancare(dupa ce aflam ca ea exista, nu strica un telefon la BNR de-ntrebat).

  Arunca-le si un mail la departamentul de marketing, nu le strica un pic de actiune.

 21. Am pățit o chestie asemănătoare în 2007 (atunci aveam cont la ei), la o filială BCR. Bancomatul mi-a dat mai puțin decât cerusem. Am intrat în bancă să discut la cineva. M-au tratat numai cu: “imposibil așa ceva” “bancomatul nu greșește” “terminați cu prostiile astea”… N-am făcut nici plângere, dar nici n-am mai trecut pe la ei :)

  1. Pe naiba nu greseste. Asta spun ei. Aseara , la Ploiesti(Str. Baraolt), bancomatul din cadrul bancii a dat eroare la incercarile de a scoate bani, dar a usurat conturile cu suma respectiva. Am sunat la ei si au spus ca au o probl tehnica care se va remedia in cursul serii si ca banii furati(nu pot sa scriu altfel pt ca sunt furati) se vor returna in contul pagubitului. A trecut o zi, banii nu-s si alt telefon, alta voce amabila care spune ca azi vom primi banii, astept pana diseara apoi incep sa caut solutii legale de recuperare. Nu mai zic ca vocea placuta de azi nici macar scuze pt eroarea bancii nu a prezentat.

 22. Logurile de ATM sunt corecte pt ca la alimentare ii “dai” ATM-ului informatiile de genul : in caseta 1 ai 100 de bucati de 100 RON, etc…. Normal ca e corect logul… Doar ca tu in loc de 100 ron pui 50 ron sau mai rau…
  Este penibil din partea unei banci ca si BCR sa nu-si controleze alimentarile…
  Va puteti adresa Politiei cu plangere si sa solicitati probele video (banca le poate pune la dispozitia politiei numai).
  Va recomand sa va grabiti, pt ca probele pot sa “dispara”.
  Succes

 23. Nu conteaza prea mult de zice log-ul bancomatului, important e cati bani au intrat si cati bani au iesit din bancomat. Parerea mea e ca ai dat de un imbecil cand ai facut plangerea.
  Presupunerea ca cineva a alimentat cu mai putini bani bancomatul, mi se pare cam extravaganta. M-as astepta ca echipa care alimenteaza intr-o zi, sa nu fie aceeasi care alimenteaza si in ziua urmatoare. Eu asa as face, in ideea ca a doua echipa o sa se prinda ca bancomatul e plin cu bancnote de 1 leu si nu de 50 de lei, de ex.
  Oricum ar fi, alimentarea aia se face dupa un proces verbal, ceva, si daca cineva chiar fura, ma indoiesc ca a furat doar de la tine, sansele sa scape neprins cu treaba asta sunt minime. Cam greu sa mai ai prezumtia de nevinovatie cand doar bancomatele alimentate de tine au erori.

 24. Asta trebuie sa fie invatare de minte pt. noi toti, niciodata sa nu scoatem bani de la bancomat in week-end, numai in timpul normal de lucru….

 25. eu am renuntat in iunie la BCR cu motivatie “servicii proaste si neinformarea clientului”. sunt dobitoci de sus pana jos.

  in perioada pastelui era taxa anuala de cont/card de vreo 20-25 ron (nu mai stiu exact). mi-a venit scrisoara de la ei cu suma de plata mi se pare ca joi, nu am avut chef de mers sa platesc suma atunci, vineri am fost prins cu ceva, luni a fost liber asa ca am intarziat 2 zile > limita era duminica.

  ma duc la ei platesc suma si idiotul de acolo nu a zis “vezi ca ai primit o penalizare si mai ai pe langa astia 25 ron inca 30”. asa ca am platit suma ceruta, apoi cand a venit urmatorul extras am zis ca sigur astia nu au facut update la ceva si nu se vede suma platita. cu 2 zile inainte de limita de plata a venit un SMS ca am de plata 30 ron. am dat un telefon si am vb. cu cineva care mi-a spus de penalizare. in 10 minute am plecat la un BCR am platit si sters contul /cardul, etc vechi din 2002. ce e drept aproape nefolosite pentru ca nu sunt adeptul imprumuturilor :)

  am ramas acum cu salariul la BT, si platile le fac din ING.

  pareri despre ceilalti acum:
  -BT proaspat client, aveam in cont ~1500 ron si o descoperire de ~9000 ron. ma duc la bancomat BT si cer 800 ron pin, ok, suma, ok, pin , suma, ok (nu am scris pasii gresit). iau banii, chitanta si plec. ~ 900 0 raportati in cont. cum nu stiam exact cat aveam suma initiala si nici cat este descoperirea am zis sa nu ma cert gratuit cu ei, pentru ca mi s-a parut ca suma nu mai batea unde trebuie ( in mintea mea 1500 +9000= 10500 – 800 ron = 9800 ron // bancomatul zicea un 9000 ron )

  dupa vreo 3 luni ne vin si parolele de BT24 (nu aveam token pe vremea aia) si ma apuc sa sap dupa tranzactia aia sa vad ce a fost. si ce sa vad, am scos din cont 1600 ron in 2 trazactii 800*2 de la acel bancomat. sun nervos la BT si cine a raspusn imi spune calm “da, vedem ca a fost o pana de curent si sistemul a apucat sa scoata banii din cont fara sa-i livreze, iar apoi cand a cerut iar PIN a reluat tranzactia in care a scos iar 800 ron de data aceasta cu chitanta, va asteptam sa faceti o contestare de plata la un sediu BT”. de ce sa mai merg la ei pentru greseala lor nu stiu, omul ala vedea clar ce s-a intamplat. am un sediu aproape am fost si am facut refuz de plata, si pana am ajuns acasa banii erau inapoi in contul meu. intrebarea mea este alta: daca nu aveam internet banking si nu vedeam eroarea aia banca isi baga banii in buzunar? nu s-a sesizat nimeni ca bancomatul ala are cu 800 de ron in plus ? se stie oare cati bani exista in bancomate ? – parerea mea este ca astia habar nu au cati bani sunt in bancomate asa ca la fel ca in cazul mamei tale ei nu pot sa faca un “inventar” al sumelor din bancomat.

  acum cu ING: de prin 2007 sunt client al lor pe partea de internet banking, cu vreo 4-5 facturi in fiecare luna. am avut de 2 ori niste probleme cu ei, o plata dublata la un magazin inainte de concediu: email trimis la supportul lor, mi-au raspuns ca verifica – trec 24 de ore si nimic, asta si cu 1 hartie eronata de la ei scoasa de POS si trimisa pe email. m-am enervat si le-am trimis pe vreo 5 adrese de support gasite pe site/alte site-uri, in maxim 5 minute am regasit banii in cont si mesaj cu scuze de intarziere.
  alta problema cu ING, plati facute la Electrica, aia se fac ca nu le-au intrat banii, iNG imi zicea ca de la ei au iesit. trec 3 zile in felul asta, fac un email in care le scriu + print screen-uri toata povestea pe 3 adresa ing/4 adrese electrica, primesc mesaj ca s-au deschis vreo 3 call-uri si in central si prin local , si un mesaj de la ING ca in sfarsit au trimis si ei pe linia lor cu electrica o cerere de lamurire – 15 minute factura este platita cu scuze de la electrica.

  concluzie: bt sunt ok pana ai probleme cu ei si trebuie sa te plimbi, ing sunt ok in 99% din cazuri dar trebuie de fiecare data sa-i prinzi de ***** sa rezolve altfel stai si astepti

  ps. mi-am adus aminte de o alta faza, filiala ing bag cardul in bancomat – un mesaj windows de tip “run activeX ceva%%ing.ro” peste meniul standard de card – ii dau ok, pun cardul si astept 20 de secunde, imi scrie numele meu si cere pin – il scriu si dau ok, imi dau seama ca n-am scris nimic, dau click pe zona de pin – nu scrie nimic, dau ok – nimic, dau cancel – nimic, dau orice – nimic. stau 5 minute ma enervez si ma duc ca angajatii de langa (eram in sediul lor) si le zic faza, vine cineva se uita si pune intrebari tampite “dar sigur, dar ati apasat, dar” apasa la fel ca mine cancel, etc – nimic, pleaca in spate sa caute “in cutie” daca e aruncat cardul – “nu e aici, trebuie sa asteptam”. mai stau 5 minute ii spun la aia ca nu mai astept sa pice cardul ( in cutia lor ) si sa sune sa rezolve problema, suna tipa undeva si revine bucuroasa la mine ca se rezolva imediat. 15 minute mai tarziu suntem in acelasi punct – incep sa ma uit urat la angajata aia (50+ani) si ii spun ca e o tampenie sa asteptam, ridic telefonul ala de langa bancomat imi cere persoana de la telefon si numarul de la sosoni si ultimele 5 tranzactii – se mira ca le stiam sumele/orele exacte (cu o seara inainte platisem facturile lunare), totusi cere cu persoana din filiala sa fie sigura ca am un act de identitate asupra mea. o mai intreaba daca a picat cardul, etc, cer eu telefonul si spun ca ne-am distrat cam mult timp (parca eram in filmul “ziua cartitei” asa asteptam sa pice cardul) si ca vreau sa plec ca mai am si altceva de facut. intra cineva remote, da restart la bancomat se aude poc, vine angajata bucuroasa cu cardul ca “a picat”. reporneste bancomatul si se uita la mine femeia – puteti sa retrageti acum banii, ma uit la ea incep sa rad si spun ca nu de la ala, prefer alt bancomat, ii sugerez ei sa incerce cu propriul card si o vad ca se inroseste la fata si spune ca nici ea nu vrea sa riste. ca in exemplele de mai sus ing lucreeaza fain dar de fiecare data trebuie sa insisti putin, daca ii lasi in mersul lor astepti mult si bine

 26. Scurt! Reclamatie la comisia de supraveghere BNR pentru ca tu nu ai pretins un serviciu bancar ai facut o reclamatie (cred ca e asa un pic in afara reglementarilor).. reclamatie la OPC, aceasi chestie. (dureaza, ce e drept, putin cam mult raspusurile, 30 zile)

 27. Comercianţii au obligaţia de a păstra înregistrările video cel puţin 20 sau 21 de zile, nu mai ştiu exact.

  Pentru a avea acces la ele trebuie să faci plângere la poliţie, altfel procedurile interne interzic divulgarea înregistrărilor (nu ştiu dacă din cauză că trebuie să fii operator de date cu caracter personal ca sa ai acces sau doar vor să descurajeze clienţii să facă reclamaţii).

  Dacă nu există solicitare de la poliţie pentru înregistrări, ele se pierd pentru că sunt salvate pe un hard disk pe care informaţia se rescrie automat (adică noile înregistrări sunt stocate pe locul ocupat de cele mai vechi de 21 zile).

  Eu zic să te grăbeşti, că nici poliţia nu trimite solicitările către BCR în aceeaşi zi în care ai fost să dai declaraţii. În plus, nu ai nimic de pierdut, ci doar de reparat/primit banii înapoi.

 28. pritene, mai du-te pe la scoala si refa calculele – vezi ca aia de la banca zic de 30 de bancnote si tu spui doar de 26 ….ia mai refa un pic calculele si vezi ce mai are maica-ta prin poseta aia ….

 29. OK – daca esti sigur de ceea ce afirmi … du-te la poltie, fa reclamatie la ANPC .. etc … dar …. inainte de toate astea … sa fii sigur de ceea ce afirmi ca sa nu ti se intoarca imptriva ta toata tevatura asta si sa nu ai tu bani sa platesti daunele cerute de aia de la banca …. Trebuie sa te gindesti f.f. bine

  Succes

  1. Buna ziua,
   Eu astazi aveam retras 1.200 lei de la CEC, dar nu cunosteam bine zona si nu nu gasit un bancomat CEC, astfel ca am incercat sa retrag banii de la un bancomat BCR. Mi s-a solicitat sa cer multiplu de 50 lei, desi eu stiu ca bancomatele au multiplu de 10 lei. A aparut tranzactia finalizata si cand sa ridic banii, nu erau. Angajatii de la BCR nu au vrut sa verifice casieria, bancomatul, nu au vrut sa ma ajute, pe motiv ca nu sunt obligati. Adica bancomatul lor imi inghite banii mei, dar ei nu au nicio obligatie! Sunt niste incompetenti angajati numai pe relatii, pentru ca numai asa ajungi sa jucrezi la BCR. Eu am avut acum cativa ani cont la BCR si la un moment dat mi-au disparut 100 lei din cont, iar luna urmatoare 200 lei. Nici nu se vedeau pe extras, adica eu cand am primit extrasul la finalul lunii aparea un sold de 2.000 lei la data la care eu am putut extrage doar 1.800 lei, apoi fonduri insuficiente. Imediat am inchis contul. Dar nu mi-am imaginat ca si la bancomat te fura. Si de la 200 lei au sarit la 1.200 lei. S-au emancipat.

  2. Buna ziua,
   Eu astazi aveam de retras 1.200 lei de la CEC, dar nu cunosteam bine zona si nu am gasit un bancomat CEC, astfel ca am incercat sa retrag banii de la un bancomat BCR Unitatea Alexandria. Mi s-a solicitat sa cer multiplu de 50 lei, desi eu stiu ca bancomatele au multiplu de 10 lei. A aparut tranzactia finalizata si cand sa ridic banii, nu erau. Angajatii de la BCR nu au vrut sa verifice casieria, bancomatul, nu au vrut sa ma ajute, pe motiv ca nu sunt obligati. Adica bancomatul lor imi inghite banii mei, dar ei nu au nicio obligatie! Sunt niste incompetenti angajati numai pe relatii, pentru ca numai asa ajungi sa jucrezi la BCR. Eu am avut acum cativa ani cont la BCR si la un moment dat mi-au disparut 100 lei din cont, iar luna urmatoare 200 lei. Nici nu se vedeau pe extras, adica eu cand am primit extrasul la finalul lunii aparea un sold de 2.000 lei la data la care eu am putut extrage doar 1.800 lei, apoi fonduri insuficiente. Imediat am inchis contul. Dar nu mi-am imaginat ca si la bancomat te fura. Si de la 200 lei au sarit la 1.200 lei. S-au emancipat.

 30. Acum cativa ani am avut si eu o experienta neplacuta cu un bancomat BCR. Intre hartiile de 50 lei scoase una era rupta rau de tot. Am fost la ghiseu, m-a redirectionat la o sefuta, foarte tupeista femeia de altfel si nici nu si-a pus vreo secunda problema ca s-ar putea sa am dreptate. Ba chiar ma acuza pe mine.
  I-am zis: adica voi ati gresit de 2 ori (o data cand cineva a primit acea bancnota, a doua oara cand a introdus acea bancnota in bancomat) si tot eu sunt de vina? Daca nu aveti dovada, da.

  Si daca tot e vorba de BCR, alta poveste cu aceeasi concluzie (never again BCR). Aveam un depozit in lei. Cand incepuse distractia cu dobanzi din ce in ce mai mari am mutat banii la o alta banca. Le-am spus explicit ca vreau sa lichidez depozitul si sa mi se inchida tot. La insistentele mamei care aflase de la o colega despre conturi ramase deschise, probleme cu biroul de credite etc revin la sucursala cu o proxima ocazie si cer sa mi se spuna daca am ceva deschis la ei si daca am datorii. Evident ca dna casiera nu-mi inchisese contul si deja aveam 10 lei datorie din cauza comisionului si din cauza ca acel cont era gol. Iar scandal, iar vina mea, am platit, dar nu am plecat pana nu mi-a aratat monitorul cu toate datele legate de CNP-ul meu astfel incat sa fiu sigur ca nu mai e nimic in baza lor de date.

 31. E furt. Si e simplu, furturile se reclama la politie. Iar bancomatele sunt supravegheate de camere, inregistrarea poate arata ce bani au iesit cu adevarat.

 32. nu te astepta de bun simt si respect de la BCR, eu am renuntat sa lucrez cu ei, dupa mai multe figuri facute de niste functionari
  Ultima ora trebuia sa fac o plata la ghiseu, am ajuns cu 30 minute mia devreme de sfarsitul programului, fetele de la ghiseu aveau treaba cu actele si nu puteau sa ma rezolve, dupa ce am asteptat rabdator 30 de minute (trebuia sa fac plata in ziua respectiva) mi-au spus ca programul s-a terminat si sa vin maine. A doua zi m-am dus cu cererea de inchidere conturi si carduri

 33. Mi s-a întâmplat ca atunci când am avut probleme la bancă să vorbesc de două-trei ori. Odată la banca din zona mea, odată la sucursală și odată cu un operator telefonic. Diferente mari, iar din câte am vazut fluctueaza în funcție de stările persoanelor cu care vorbești despre probleme.

  Telefonic e cel mai bine, fiindcă sunt mai comozi. Poate te ajută.

 34. Si eu am cont la BCR si am avut tot timpul probleme cu scoaterea banilor de la bancomat. Ultima data pe 20.12.2013 cand nu am putut scoate banii, mi-au telefonat in aceiasi zi si mi-au spus ca pe 27 decembrie am sa am banii in cont si si-au cerut scuze pentru incovenient. Stiti ce????? pe 27 decembrie banii nu erau in cont. De abia astept maine dimineata ce scuza tampita si lipsita de profesionalism mai au.Un lucru e cert: In viata mea nu mai lucrez cu ei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.