Există interes pentru Kinbaku (Shibari)?

Am primit un mail:

Buna seara,

Numele noastre sunt Cristian si Simona, din Timisoara. Noi suntem tineri ( la propriu si la figurat ) practicanti si pasionati ai unei arte erotice japoneze. Numele artei este Kinbaku ( sinonim Shibari ). Aceasta arta presupune legarea modelului cu sfoara in mod erotic. In timpul legarii se exercita un schimb de putere ( dominare si supunere ) intre rigger si model. In Romania suntem 4 persoane ( doi riggeri si doua modele, noi si Ciprian Strugariu impreuna cu Cristina … cuplu care are si un articol postat in revista Photo Magazine ) ce incercam sa facem cunoscuta aceasta arta in randul romanilor.

Ne gandeam ca poate e un subiect ce capteaza atentia suficient de mult incat sa merite un articol / interviu ( nu stiu cum se numeste strutocamila :-p ).

Multumim pentru atentie
O seara maxima

P.S. Asta e pagina noastra de facebook.

Pe de-o parte e intrigant, că rar se întâmplă să primesc pe adresa blogului ceva ce să nu fie ori comunicat de presă plat, ori vreo campanie umanitară ce valorează peste 9000 de puncte CSR. Pe de altă parte chiar nu ştiu nimic despre subiectul ăsta. Acu’, mi-e greu să cred că sunt doar patru persoane în România interesate de bondage, căci practic aia e, dar sunt curios: care o fi interesul românilor pentru aşa ceva? Eventual, dacă vă interesează, lăsaţi un comentariu cu o întrebare pentru cele patru persoane, poate dacă se strâng destule facem un interviu crowdsourced.

MG_6750_preview

7 thoughts on “Există interes pentru Kinbaku (Shibari)?

  1. Nu stiu cati ar recunoaste ca sunt atrasi de asta dar in dormitoarele romanilor se intampla asta categoric. Nu la nivel prea profi dar…se intampla.

  2. @Joe, ai pus punctul pe I. Ceea ce incercam noi sa facem prin pagina de Facebook este sa atragem oamenii spre Kinbaku si sa ii invatam, in primul rand, cum sa faca Kinbaku in conditii safe.

  3. Dragilor, va atrag atentia ca nu ati procedat bine, dupa ce am vazut poza pusa de Ovi in articol ! Nu asa se leaga fata ! Funiile alea trebuiau puse IN JURUL GATULUI, nu asa ! Va rog frumos !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.