Nişte filme

Am văzut:

The World’s End (2013)

A treia parte din “Trilogia Cornetto”, adică trei filme care, în afară de regizor şi actori, n-au nicio legătură. Primele două filme, Shaun Of The Dead şi Hot Fuzz sunt unele din filmele mele preferate şi în top 5 al comediilor mele preferate. Al treilea film e şi el mişto – am râs -, poate nu la fel de mişto ca Hot Fuzz, însă în orice caz, una dintre comediile mai bune ale anului.

This Is The End (2013)

O comedie apocaliptică mişto, care mi-a plăcut mult, pentru că-s fan al umorului găştii Seth Rogen – James Franco – Evan Goldberg – Jonah Hill. Sunt conştient că părerile-s împărţite vizibil când vine vorba de filmul ăsta, în primul rând din cauza naturii subiectului (apocalipsa biblică), apoi din cauza tipului de umor din film, însă mie mi-a plăcut tare de tot. Şi nu în fiecare zi poţi zice că ai văzut un film care a luat în serios expresia fută-te dracu’!.

My Girlfriend’s Boyfriend (2010)

Şi cum zapam eu, duminică dimineaţa, iar pe HBO numai ce se terminase Stai, că trage mama!, am dat pe ProTV de filmul ăsta. M-am oprit o secundă că era Alyssa Milano, m-am uitat la tot pentru că nu mi-a venit să cred cât de brânzos şi de stupid e. Are un twist la final aproape penibil, plus că tot filmul creează un mister în jurul unei probleme pe care o are personajul principal, doar pentru a se dovedi a fi un fâs. Aşa-mi trebuie dacă mă uit la filme de duminică dimineaţă. Sau o fi fost sâmbătă, nu mai ştiu.

Bonus: am văzut la Plai, prin amabilitatea Marelui Ecran, trailerul filmului Usturoi, scris şi produs de prietenul nostru Gropar. Mi-a plăcut foarte mult şi de-abia aştept să-l văd în cinematograf. Mai durează puţin, doar vreo 3000 de dolari, cât să-i masterizeze sunetul.

One thought on “Nişte filme

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.