Ben Affleck ca Batman – o fi bine, o fi rău?

Ben Affleck a fost anunţat ca fiind noul Batman, în filmul Batman vs. Superman ce va apărea în 2015, drept pentru care Internetul a luat foc. Că-i urât, că nu-i destul de dur, că mai bine l-ar regiza, că parcă l-ar vedea în pielea lui Bruce Wayne, dar nu şi ca Batman, ba că mai bine ca Batman, că măcar are mască pe faţă, dar nu ca Bruce Wayne, că are accent de Boston, că ar trebui să-l ia pe Matt Damon în rolul lui Robin, că mai bine îl luau pe Matt Damon şi îi schimbau numele în Batt Damon. Şi aşa mai departe.

Eu, momentan, sunt reţinut în privinţa deciziei caselor de producţie referitor la cine-l va juca pe Batman. Unu, pentru că e o franciză mult prea mare şi prea valoroasă ca să ia o decizie grăbită. Doi, pentru că e un rol mult prea mare pentru Affleck ca să dea cu el de pământ. Trei, pentru că istoria ne-a învăţat că degeaba înjurăm noi pe Internet deciziile legate de actori – în speţă în franciza asta – că se întâmplă să ne închidă gura.

Când Michael Keaton a fost anunţat ca noul Batman, lumea a sărit de cur în sus că cine-i ăsta, cum să-l joace pe Batman tipul ăla din Beetlejuice? Şi l-a jucat de l-a luat mama naibii. Apoi, când a fost anunţat Heath Ledger ca Joker, Internetul a explodat. Că e un băiat frumuşel potrivit doar filmelor de gagici, ba că e un curist care a jucat în Brokeback Mountain şi o să homosexuiască filmul, ba că nimeni nu e mai bun ca Jack Nicholson şi că sigur ăsta micu’ o să se pişe pe memoria lui. Et caetera. Şi după ce-a apărut filmul, lumea nu mai contenea să-l laude.

Aşa că eu mai aştept. Cel puţin primul trailer.

2 thoughts on “Ben Affleck ca Batman – o fi bine, o fi rău?

  1. E un pic straniu sa mi-l imaginez pe Affleck in roul Batman, insanu cred ca nu s-ar descurca. Oricum pana la aparitia filmului nu stim deloc daca e de bine sau de rau :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.