Se întâmplă pe la noi

Săptămâna asta se întâmplă în Timişoara două treburi de care mă bucur foarte (dar foarte) tare.

Prima e Timişoara Brands Tour. Dacă mai ţineţi minte, acum un an jumate vă povesteam cum am fost prin Cluj să vizităm o droaie de firme mari născute în Cluj (Farmec, Jolidon, Banca Transilvania, Napolact şi încă nişte) şi cât de tare m-am bucurat să fiu acolo. Ei, săptămâna asta se întâmplă aceeaşi treabă, însă la Timişoara.

Ceea ce înseamnă că nişte bloggeri mişto ne vor vizita oraşul şi se vor plimba pe la nişte firme şi locuri mişto din zonă, companii care au influenţat şi continuă să influenţeze mediul economic local şi chiar naţional – dintre care nu pot să nu menţionez trei, foarte (dar foarte) dragi mie: Timişoreana (pe care-o închin cât pot de des în cinstea principelui Eugeniu de Savoya), Cramele Recaş (care-s nelipsite de la fiecare masă a mea) şi Arsenal Park, în care nici nu mai ştiu de câte ori am fost şi nici nu ştiu să vă explic de câte ori aş mai merge.

Care bloggeri sunt şi ei la fel de aleşi pe sprânceană ca brandurile de care se vor bucura: Andrei Crivăţ, Cetin Ametcea, Dragoş Asaftei, Sebi şi Denisa Bârgău, Răzvan “Zicu” Dragoş şi Alina “Florica” Crâncău, Cristi China Birta, Andrei Cismaru, Alex Ciucă, Alex Dumbrava, Toma Nicolau şi Ruxandra Predescu.

Lansare-Timisoara-Jazzissimo-web Şi fix cu o zi înainte de începutul Timişoara Brands Tour se întâmplă a doua chestie – care, logic şi cronologic e, de fapt, prima – primul concert al lui Marius Matache în Timişoara, într-un eveniment de lansare a primului său album, Hoinar în Piaţa Matache, împreună cu Folk Band Imperfect. Make ăsta e unul din oamenii ăia foarte faini pe care i-am cunoscut hoinărind (aţi sesizat gluma?) prin blogosfera românească, şi unul pe care-l admir enorm: e şi blogger, şi tartor la evenimente folkistice prin ţară (vezi, de exemplu, festivalul de folk de la Alba Iulia), şi doctor/cercetător în chimie, şi (poate mai presus de toate) cantautor de folk. Magia se întâmplă miercuri, 10 aprilie, la Jazzisimo Lounge, de la ora 21.

Rotiţele ambelor evenimente sunt unse de Oltea (plus Cristina şi Iulian, în cazul Timişoara Brands Tour), căreia-i mulţumesc că a ales Timişoara ca oraş de domiciliu :)

6 thoughts on “Se întâmplă pe la noi

  1. Oltea, Cristina si Iulian, adica o buna bucata de PRbeta s-a straduit sa puna in picioare Timisoara Brands Tour.
    Despre concertul lui Make recunosc, sunt vinovata, dar eu ce sa fac daca omul canta bine? :P

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.