Mai puţin de 3 săptămâni până la Plai

Anul ăsta are loc a opta ediţie Plai, festival drag mie în primul rând pentru că e festival de muzică bună, în al doilea rând că e singurul festival cu care Timişoara se poate mândri pe plan internaţional (e singurul festival românesc ajuns în finala European Festival Awards, anul trecut), în al treilea rând pentru că prietenii de la Marele Ecran desfăşoară, la fel ca anul trecut, activităţi cinematografice speciale şi mie-mi plac activităţile cinematografice speciale. Şi mai sunt rânduri, dar nu le-ntind pe toate aici, însă ce-i cert e că e pur şi simplu mişto, şi ca loc, şi ca atmosferă, şi ca tot.

Anul ăsta, numele cele mai mari sunt Zaz şi Patrice (toate numele aici), semn că organizatorii vor din nou să umple Muzeul Satului până la refuz. Anul trecut porţile s-au închis la 5000 de oameni, ceea ce mă face să repet ce am zis şi în iunie: cumpăraţi-vă bilete din timp, că dacă se atinge capacitatea locaţiei, porţile se închid. Iar dacă sunteţi veniţi cu rucsac şi cort de pe te miri unde special pentru un concert sau două, e păcat să le ascultaţi de după gard :)

Biletele se găsesc la Eventim şi din reţeaua magazinelor Cărtureşti, Germanos, Orange şi Vodafone până în data de 12.09.2013. Costă 40 de lei pe zi sau 80 de lei pentru toate cele trei zile, dacă le luaţi anticipat. La faţa locului, biletele costă 50 şi, respectiv, 100 de lei. Festivalul are loc între 13 şi 15 septembrie la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara.

Festivalul PLAI 2013 este organizat de Asociaţia Culturală Sunet Ambianţă Timişoara şi Casa de Cultură a Municipiului Timişoara, în parteneriat cu Institutul Cultural Român, Consiliul Judeţean Timiş și Institutul Francez din Timișoara.

Sponsori principal PLAI 2013: HELLA

Sponsori: Euro GSM și Staropramen

Sustin investind in dezvoltarea PLAI: Cabinet Mercescu, Draxlmaier, Kathrein,Continental, IHM Total Consult și Quark Motors.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.