Am dăruit energie pentru Satul lui Moş Crăciun

Am fost aseară la Caravana Coca-Cola din piaţa Victoriei din Timişoara, bucuros nevoie mare că s-a oprit ploaia şi că temperatura a fost peste zero grade. Chiar peste cinci.

Ce am găsit acolo: mulţi timişoreni aşteptând frumos la coadă pentru a aprinde nişte luminiţe la Pietroasele, Satul lui Moş Crăciun. Fiecare veniţi cu telefonul, oferind lumină din ecranul acestuia sau din LED-ul de blitz. De la copii curioşi, în braţele Moşului, la adolescenţi veseli, până chiar şi la un nene trecut de primele două tinereţi, bucuros să ofere energie din telefonul lui cu lanternă.

După posibilităţi, oamenii au aprins ba două-trei luminiţe, ba câteva sute. Eu am aprins vreo 300 şi ceva cu flashul, însă am fost cu mult depăşit de alţi timişoreni de la faţa locului. Cert e că m-am bucurat să văd lumea bulucindu-se ba la automatul de luminiţe, ba la Moş: între frig, oameni cu căciuli, târgul de Crăciun din centrul Timişoarei şi caravana Coca-Cola, a fost momentul în care am simţit prima dată emoţii de anticipare a sărbătorilor de anul ăsta :)

(Zice şi Nebuloasa bine, aici. Caravana a poposit la Timişoara ieri şi alaltăieri, urmând a opri în Cluj în 11-12 decembrie şi Iaşi în 14-15 decembrie.)

DSC_4884

DSC_4880

DSC_4881

DSC_4874

DSC_4873

DSC_4870

DSC_4869

DSC_4868

DSC_4866

3 thoughts on “Am dăruit energie pentru Satul lui Moş Crăciun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.