Ctrl-D TV

În caz că v-a fost căzut Internetul în ultimii doi ani şi nu aţi aflat încă, Ctrl-D e o revistă digitală, din Timişoara, la care scriu cu pasiune mulţi oameni faini, fiecare dintre ei guru pe domeniile pe care le abordează.

Ei, în cazul în care nu v-a fost căzut Interneul în ultimii doi ani, ci doar în ultima lună, prietenii de la Ctrl-D fac o mişcare îndrăzneaţă, anume lansează televiziunea online Ctrl-D TV. La care televiziune au nevoie – nu-i aşa? – de prezentator.

Cine e prezentatorul? Poate fi chiar unul dintre voi, căci se face casting!

porn-casting-couch

Condiţii de eligibilitate: tineri creativi, plăcuţi în faţa camerei de filmat. Studii media (medii nu se pun :), jurnalism sau comunicare. În plus, un CV cu poză şi, bineînţeles, proba video. Care se desfăşoară cam aşa: aplicanţii se vor filma, fie personal, fie la cabina de filmare Ctrl-D. Se vor prezenta, vor face o introducere, vor prezenta textul default de test, vor face o încheiere.

Textul default de dicţie e acesta:

Papucarul papucăreşte papucii nepapucăriţi ai papucăresei, dar papucăreasa nu poate papucări papucii nepapucăriţi ai papucarului care papucăreşte papucii nepapucăriţi.

Job-ul ăsta (căci e un job pe bune) oferă salariu avantajos, program flexibil (se filmează de 4 ori pe lună) şi mediu de lucru plăcut (pot garanta pentru asta :). Cabina Ctrl-D, în care vă puteţi filma dacă nu aveţi posibilităţile tehnice pe cont propriu, se află în fiecare luni şi joi, între orele 11 şi 13, la Cafeneaua D’arc din Piaţa Unirii. Înscrierile se pot face până în 10 iunie.

Afis casting

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.