Viaţa pe muchie de cuţit

Citind articolul lui Arhi despre produsele fabricate în România, mi-am adus aminte de o treabă similară. Am un prieten care şi-a luat acum câteva luni o tabletă Evolio, mânat de preţul bun comparativ cu al uneia străine, şi de specificaţiile tehnice care pe hârtie arătau bine.

E – surpriză! – nemulţumit de ea. O are, după cum ziceam, de şase luni, şi după vreo patru a plecat în service, căci nu mai încărca. I s-a întors încărcând, însă cu un alt defect (când au reasamblat-o au montat ceva greşit înăuntru şi ceva apăsa pe ecran, pe dedesubt). A contactat din nou “doctorii”, care i-au zis că sigur el apasă cu degetul, că nu-i posibil – ceea ce înseamnă că prietenul ăsta al meu e mai tare decât Cristi Gog, pentru că nici măcar n-o atingea. Încă se ceartă cu ei prin mail şi pe blog, însă nu îşi face multe speranţe. Plus că aşteaptă update-ul de Android promis când a cumpărat-o, chestie în care iar nu mi-aş pune foarte multe speranţe.

Şi-am ajuns la concluzia că prietenul ăsta al meu e mult mai curajos decât mine şi îi place să trăiască viaţa la maxim. Eu niciodată n-aş avea curajul să cumpăr combinaţia fatală: un produs chinezesc care beneficiază de servicii româneşti.

4 thoughts on “Viaţa pe muchie de cuţit

  1. Mda, am si eu un amic cu aceeasi problema la incarcare. Doar ca e mai lenes si inca n-a bagat-o in service. In rest, tableta se misca bine. Cand era incarcata…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.