Prea rapid, prea furios

Aseară era să călcăm cu maşina nişte dubioşi în zona stadionului. Mulţi, mulţi rău. Unii dintre ei aveau ceva afişe alb-negru pe geamurile din spate, am crezut că e vreun târg auto nocturn în miez de iarnă sau că s-au strâns din nou cocalarii să facă liniuţe în jurul stadionului.

Azi am aflat, însă, că a fost un marş auto, un omagiu adus memoriei lui Paul Walker, actorul din Fast and Furious care a murit săptămâna asta într-un accident auto cauzat de viteza excesivă.

"Fast and Furious" star Paul Walker killed in car crash

“Cauza decesului: ironie”

Acu, nu zic că nu e trist – întotdeauna e trist când moare un om care nu e Hitler, soţii Ceauşescu sau Justin Bieber, iar omul ăsta era chiar simpatic. Chiar a zis şi nevastă-mea, “păcat, era chiar frumuşel”. Dar chiar aşa, un marş? Nu zic că băieţii ăştia veseli au vrut şi ei să iasă cu maşinile din spatele blocului, să se dea cu ele la stadion fără să-i fugărească poliţia, iar asta a fost o ocazie perfectă. Nu zic asta. Ar putea fi o coincidenţă, chiar ar putea fi. Da’ voi chiar mai credeţi în coincidenţe?

A, şi încă o treabă:

„Am venit pentru a-i aduce un ultim omagiu prietenului nostru Paul Walker, chiar dacă nu l-am cunoscut. Am învăţat foarte multe lucruri bune de la el. A fost un actor mare. Chestia asta cu viteza şi vitezomanii nu e chiar cum crede lumea. Îi sfătuiesc pe toţi să facă ce văd aici doar în locuri special amenajate”, a spus unul dintre participanţii la marş. – TION

Ce lucruri bune au învăţat de la sărmanul om? Rolul lui a fost al unui poliţist care trădează poliţia, împrietenindu-se cu capul unei reţele periculoase de infractori, căsătorindu-se cu sora acestuia şi dedicându-şi viaţa infracţiunilor de toate felurile, de la curse ilegale de maşini la jafuri şi io mai ştiu ce.

Sunt curios dacă, atunci când o să moară Tom Cruise, o să se dea toţi cu avioanele de vânătoare pe deasupra parcării de la stadion.

5 thoughts on “Prea rapid, prea furios

  1. Zici tu de Bieber… dar stai sa vezi ce se intampla daca avem ghinionul sa moara… marsuri de 50.000 de fete si melodiile lui toata ziua la radio si tv… :)

  2. Cand o sa moara Lance Armstrong o sa iasa toti cu bicicletele pe…de fapt n-o sa iasa nimeni ca n-avem piste de biciclete inca.

  3. Meh, Tom Cruise n-o să aibă parte de omagii pentru că “s-a dat cu scientologii” şi românii-s creştin-ortodocşi, nu onorează ei toţi sectanţii. Iar Lance Armstrong e deja “renegat” după ce a pierdut trofeele TdF din cauza “ajutoarelor” de sinteză.

    Însă altceva voiam să spun, data viitoare când treci pe lângă o biserică să pui 1 leu pentru sănătatea lui Guţă şi/sau a lui Salam că dacă (Ferească Dumnezeu!!!) moare unu` dintr-ăştia o să fie 3 zile de doliu naţional şi CNA va obliga toţi radiodifuzorii să difuzeze cel puţin câte-un “cântec” din “repertoriul” lor în fiecare oră. Plus că cine ştie ce metode legale sau mai puţin legale va găsi avocatul care va deschide testamentul pentru a executa ultima dorinţă a răposatului, aceea de “să moară toţi duşmanii mei!”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.