Mici şi bere

Ieri şi alaltăieri, la stadionul timişorean Dan Păltinişanu a fost din nou gălăgie şi aglomeraţie, cu ocazia unor concerte plătite de Lidl. Andra, Connect-R, Proconsul şi alţi dubioşi.

Preţurile la bere şi mici au fost penibil de mici, gen 1,5 lei o bere şi 1 leu micul, ocazie cu care se prea poate să fi băut o bere-două în plus, nu înainte de a face, însă, nişte observaţii.

1. Connect-R, dacă vrea, poate strânge destui oameni cât să mai facem o revoluţie. O revoluţie cu fetiţe de 12 ani, dar hei.
2. Chiar şi gagicile mai spălate şi îmbrăcate mai curăţel scuipă seminţe de parcă viaţa lor ar depinde de asta.
3. Cine e Deepcentral? Cine e Alin Călinescu? Sunt nişte dubioşi care habar n-au ce să facă cu un microfon, care falsează dar au freză cool.
4. Andreea Bălan încă behăie pe Lasă-mă papa la mare şi e păcat, că-i femeie bătrână, ar trebui să-şi ia singură deciziile astea.
5. Dar nu e la fel de bătrână ca Laurenţiu Duţă, care imediat face 40 de ani şi încă o cântă pe aia cu “Amintirile mă chinuiesc”. Hai, că pe ăsta-l înţeleg, că amintirile se acumulează cu anii.

Ce mi-a plăcut cel mai tare a fost că la atâţia oameni au fost atâtea buzi:

DSC_2805

7 thoughts on “Mici şi bere

  1. Da, ai dreptate si mai sunt multe de zis. Ca zgomotul in week-end a fost infernal, daca stai pe aproape nu poti tine geamul deschis: zgomot, duhoare, tot ce nu vrei acasa la tine. Si la pretul asta la bere cred ca multi au ajuns in patru labe acasa, ca daca-i ieftin trebuie bagat muuuult in stomac (cap si picioare)

  2. Faptul ca esti spalata si imbracata curat nu inseamna ca esti fata cuminte si educata.

    BA CHIAR DIN CONTRA ! Femeile frumoase sunt curve proaste, asta e Romania, eu m-am obisnuit cu asta deja….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.