Închiderea Radio Guerrilla – reacţii

Se închide Radio Guerrilla, chestie care mă mâhneşte. Reacţiile preliminare pe interneţi sunt cam astea:

1. Foarte bine, mă bucur că se închide, trebuia să se închidă mai demult pentru că e de căcat şi nu-l ascultam, noroc că am scăpat de el etc.

Care-i ca şi cum aş zice eu că e bine că devine ilegal să se mai mănânce carne de miel, pentru că mie nu-mi place mielul, ergo nimeni nu trebuie să mănânce miel.

2. Nu, să nu se închidă, nu mai bine închideau Zu sau KissFM sau MyneleTV? Radio Guerrilla e singura oază de cultură din FM-ul românesc, un leagăn al progresivităţii într-o naţie adânc îndobitocită, de ce îl închid pe ăsta şi le lasă pe alea care promovează incultura? ŢARA TE VREA PROST, ROMÂNE!

Pentru că Guerrilla e implicată într-un proces ilegal de transfer al licenţelor de emisie, pe când celelalte nu. Nici OTV-ul nu s-a închis pe motiv că promovează prostia, ci tot pentru că a omis să ducă la bun sfârşit nişte obligaţii ce-i reveneau în mod legal.

3. Conspiraţie! Au promovat protestele împotriva Roşia Montană! Au fost linşaţi! Au fost reduşi la tăcere! Ponta e de vină! Sper că eşti fericit, Băsescu! THANKS OBAMA!

“Mănânc şi plâng. Căcat.”

4 thoughts on “Închiderea Radio Guerrilla – reacţii

  1. Culmea ironiei. Ascult de ieri un post de Radio foarte tare. Nu stiam ce e ca nu prea da reclame sau alte chestii. Aflu acum ca-i fix Guerilla. Jesus.

    Mai ascultasem acum 2 ani Guerilla si imi parea un fel de Zu, plin de emisiuni cu poante si nu mai stiu ce. S-o fi schimbat intre timp…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.