5 chestii pe care vreau sa le găsesc la femeile din România

Păi cum, se putea ca cel mai citit blogger din România, două sate din Moldova şi trei gospodării de lângă Kikinda să nu ciulească urechile la ce arde prin blogosferă zilele astea? Vorbesc aici de articolul Annei Mariei, “5 chestii pe care vreau să le găsesc la bărbaţii din România”. Şi pentru că, pe lângă că Anne are câteva puncte de vedere valide, îndeplinesc toate cerinţele dumneaei (deci sunt românul perfect), consider că e datoria mea de bărbat român să enumăr şi eu cele 5 chestii pe care vreau să le găsesc la femeile din România.

În ordinea numerelor de pe tricou:

Un corp frumos

7.6% dintre femeile românce au sâni mari. Nu e alarmant, cică, până când concluzionezi – utilizând matematici – că 92.4% dintre femeile din România au sâni mici*. E bine dacă-ţi place o femeie mai… năpăstuită, dar am eu o atracţie nebună faţă de fetele care au sâni mari şi care sunt dispuse să mi-i arate. Nu-i musai să fie Angeline Jolii sau Carmine Electrice, dar sufletul să fie în armonie cu trupul (sâni, unghii, coate etc).

*nu există conceptul de “sâni medii” – există “sâni” şi “sâni mici”.

Mai umblate pe la Depozitul de Calculatoare

Nu vreau să locuiesc cu Steve Jobs în casă (Doamne feri, că probabil c-ar mirosi destul de neplăcut zilele astea), dar o conversaţie ruptă din IT Crowd sau Big Bang Theory, avută natural, pfii, tocmai te-ai cadorisit, conştient sau nu, cu o salată cu ce-ţi place ţie! (wink, wink, penis).

Să realizeze că nu e gay

…ci că e bisexuală. Să ţină o fată de mână pe la o petrecere, s-o mai invite pe la noi. Şi fata asta să aibă şi ea sânii mari.

Să nu stea cu părinţii

Mă înfricoşează taţii care realizează că un bărbat le porcăişte odrasla. Să nu aibă colegi de cameră. Colege – da, după cum ziceam mai sus.

Să ştie să organizeze o cină romantică

Cu Wonderful Tonight, dacă-i place. Da’ dacă punem muzică, atunci tăcem din guriţă, da? Bem încetişor vinuţul pe care am ştiut eu singur să-l aleg, mâncăm încetişor porcul pe care am ştiut eu singur să-l cumpăr şi ai ştiut tu singură să-l găteşti. Şi sex, da, dar repede că începe meciul. Şi să mă creadă când îi promit că spăl eu vasele “în 5 minute, că de-abia ce-am mâncat, unde te grăbeşti aşa?”

Să fie olteancă

E simplu: oltencele sunt fierbinţi – se ştie clar asta. Or, mie nu-mi place frigul deloc. Da’ deloc! O olteancă fierbinte e perfectă pentru serile în care mă ia cu tremurici sau am tălpile reci. Sau nasul.

13 thoughts on “5 chestii pe care vreau sa le găsesc la femeile din România

  1. Deci, e clar… ( si cu procente and shit ai scris acolo ) vrei cam ceea ce vrea peste 90% din oastea romaneasca de masculi feroce ce suntem.
    :D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.