Una cu două pizze

Articol îndeosebi pentru timişoreni

Nu-i chiar un secret că-s mare mâncău de pizza. Dovadă stau o grămadă de articole de pe blogul ăsta, scrise în general când ceva nu mi-a convenit sau mi s-a părut amuzant, căci când totul e bine, nu pot scrie pentru că am degetele unsuroase.

Ei, astea fiind condiţiile, am fost atenţionat că Pizzeria Rustica din Timişoara are o ofertă de nerefuzat, anume două pizza din acelaşi sortiment şi două doze de Pepsi la 30 de lei, cu transport şi ambalaj inclus. E nevoie să specific, că nu odată am comandat de la diverse pizzerii din Timişoara, crezând că o să plătesc 35 de lei pe două pizza, ca să aflu că trebuie să las 40, că cic-ar costa şi ambalajul 1 leu de bucată şi transportul doi.

Mai pe larg, fiecare ofertă a zilei e detaliată pe pagina lor de Facebook. O recomand nu numa pentru că-i la un preţ bun, ci şi pentru că e gustoasă tare, pe încercate.

Mâncăm şi scriem cu drag, căci pe rustici îi considerăm prieteni, de când sunt la rândul lor prieteni cu Şcoala de Blog, FoodCrew, Timişoara Noastră şi alte proiecte de pe interneţii din Timişoara)

5 thoughts on “Una cu două pizze

 1. Au inceput sa faca pizza din nou la Rustica? Hmm… probabil ca vor sa fie in ton cu minunile pastelui :))

 2. Pfuai ce mă ofticam eu că nu-s din Timişoara.
  Numai că am investigat puţin şi tot la Braşov e mai bine.

  La o pizzerie din Braşov (dau şi numele dacă nu e considerată reclamă) ai două pizza de aprox. 1 kg fiecare cu doar 36,5 lei (transport inclus bineînţeles). La pizzeria rustică am doar o singură chestie care nu-mi prea place:
  am intrat pe pagina lor de prezentare produse (nu pe fb că nu găsesc acolo ce-mi trebuie) şi primul lucru cu care mă întâmpină la MENIU e : Băuturi spirtoase. C’mon, n-am intrat la bar.
  Pizza e mai jos, şi nu văd niciuna mai mare de 530 de grame. E pizzerie, deci primul meniu afişat ar trebui logic să fie pizza.

  De 6 ani savurez pizza asta braşoveană şi niciodată n-a venit prea arsă sau prea crudă. Au întârziat o singură dată, când un ţigan n-a vrut să plătească.

 3. @Victor:

  Am observat şi eu ieri treaba cu meniul, şi mi-am făcut o prioritate din a o transmite mai departe :)

  Poţi zice liniştit numele pizzeriei din Braşov, c-om avea şi braşoveni interesaţi să halească o pizza.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.