Şantaj emoţional

Unul dintre beneficiile faptului că am un blog citit de persoane de calitate ridicată, precum domniile voastre care tocmai citiţi aceste rânduri, e că din când în când îmi mai vine la uşă câte un curier cu câte un “pacheţel” din partea companiilor cu care am colaborat de-a lungul timpului. Aşa le zice tipul de la Fan Courier: “am un pacheţel pentru dumneavoastră”, “vin să vă las un pliculeţ” – firealnaibii de simpăticuţ, cu mustăcioara ta cu tot. “Pacheţel” i-a zis şi când mi-a adus monitorul de 24″. În fine.

Eu le apreciez pe toate, pentru că hei, sunt de căpătat. Le numesc afectiv “şpagă”, ca să mă simt şi eu important, Corina le numeşte “surprize” şi se bucură de fiecare dată când primeşte sau când primesc câte un pacheţel. În fine, unde vreau să ajung: unele dintre ele sunt adevărate şantaje emoţionale, pentru că nu sunt pentru mine, ci pentru persoanele dragi din jurul meu.

Cum ar fi cel mai recent, venit de la Farmec. Cred că e destul de evident că n-am primit eu vreo cremă de faţă sau vreo minune exfoliantă şi frumos mirositoare. În schimb, a venit un cadou pentru… mama mea! Nu ştiu ce e, nu mă pricep la cosmetice mai mult decât am eu nevoie, însă se cheamă Gerovital H3 Evolution, şi scrisoarea care însoţea cadouţul zice că-s “fiole cu acid hialuronic” care se laudă că o vor face pe mama tânără şi frumoasă. Nu pot decât să-i cred pe cuvânt şi să mulţumesc şi din partea mea, şi din partea ei, şi să apreciez gândul frumos de 8 martie.

Mă întreb dacă însă va avea vreun efect asupra mamei, pentru că, nu ştiu dacă o cunoaşteţi, dar ea e deja tânără şi frumoasă.

8 thoughts on “Şantaj emoţional

 1. te anunta ca in urma recensamantului din 2011 sunt aprox 19,6 milioane de romani din care ma indoiesc ca jumatate au internet deci habar nu am cati iti citesc blogul :)

 2. sedinta de partid. Tovarasul Costel spune:
  – tovarasi, sunt convis ca putem pune o baza solida pe tovarasa Mioara.
  La care, tovarasul Ionel cugeta cu glas tare:
  – io zic ca ar fi mai bine sa punem un acid.

 3. @ Raluca … Yea I’m a hater alright. I hate when people lie trying to boost their statistics to suck in readers.

 4. Tinere Andi,
  Chestia asta cu 36 de milioane de romani e de caterinca. In afara de tine, toti au ras la acest add-on istet si hazliu. Tu insa nu te-ai lasat pana n-ai excelat in stupizenie cu un al doilea comentariu al tau. Chiar crezi ce-ai spus?
  Nevermind, bine ai venit la oras!

 5. Poate vine tarziu comentariul meu insa nu pot sa nu ma mir cat de prost sa fi tu Andi sa nu intelegi ca era vorba de o gluma?
  “Yea I’m a hater alright. I hate when people lie trying to boost their statistics to suck in readers.” MAAAARE DOBITOC

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.