Îmi vând telefonul (HTC Wildfire)

Cu 400 lei. S-a dat!

E cumpărat în 30 iulie 2010, deci are puţin sub doi ani, din care unul a fost ţinut în husă. E root-at (“cu jailbreak”, pentru cei mai din provincie) şi rulează un ROM custom, însă îl pot schimba sau pune pe cel iniţial înainte de a-l da. Suportă Android de la 2.1 până la 2.3.7, în funcţie de ROM.

E în stare foarte bună, nu perfectă. Are câteva urme de vremuri grele la colţuri, însă nu se observă decât la o inspecţie precisă, carcasa fiind mai rezistentă decât m-aş fi aşteptat vreodată de la un telefon non-Nokia. Per ansamblu, după doi ani arată mai bine decât arăta LG Optimus One-ul fratelui după o săptămână.

Îl iubesc din prima zi şi şi-a făcut treaba cu vârf şi îndesat, în acest moment fiind chiar mai puternic decât atunci când l-am luat, pentru că l-am optimizat aşa cum trebuia. L-am folosit doar eu, doar cu numărul meu. Partea bună a acestui fapt e că nu şi-a bătut nimeni joc de el, partea mai puţin bună e că e încă blocat pe Vodafone, pentru că n-am avut nevoie să-l deblochez.

Bateria ţine ceva mai bine de-o zi, în funcţie de cum îl folosesc. Îl dau cu un card de 8GB, în valoare de 50 şi ceva de lei, plus accesoriile originale, anume încărcătorul original HTC şi căştile originale (în care se aude mişto tare, plus că pot să-i pun un ROM cu Beats Audio incorporat). Şi cutia originală, că ce draci să mai şi fac cu ea. E telefonul perfect pentru cei care vor un prim smartphone sau pentru cei care nu vor să se lege la cap cu un abonament.

Date de contact aici.

9 thoughts on “Îmi vând telefonul (HTC Wildfire)

 1. Damn, deci atât mai valorează Wildfireul meu?

  Aceleaşi impresii le am şi eu: carcasa aia e tare rezistentă (şi mie mi-au sărit literele HTC de pe spate).
  Bine, al meu n-are ROM custom şi nu e rootat, şi n-arată nicidecum atât de bine.

  Spor la vânzare, sper să iei totuşi mai mult, că tare păcat e dacă-l dai cu 400.

 2. Păi aia e, e ca la maşini – degeaba ai dat 10.000 de euro pe ea acum trei ani, dacă de atunci au mai ieşit 16 modele mai rapide în acelaşi preţ.

  400 face, cu vârf şi îndesat, bani care merg în fondul de smartphone de 2012 :)

 3. LG Optimus One-ul lui frac’tu a ajuns la mine, dar Nokia N73-u meu de patru ani, primit de la familie, nu-l dau pe nimic. C-asa-s eu cand ma atasez de ceva ( sau cineva ). :))
  P.S. sa cred c-ai interdictie sa-ti iai altul pana-l vinzi pe asta? Foarte bine. ;)

 4. baiete, sarac si cinstit este “decat” Iliescu. Ceilalti sintem saraci si prosti.

 5. 30 de milioane zici,hmm de unde ai luat tu la cunostinta de aceasta cifra?
  Ai idee de un numar mai mare al romanilor decat cel al tari?
  Daca da,te rog sa-mi spui,m-ai facut curios tare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.