Corpul meu e pregătit

Mintenaş m-oi duce acasă, la părinţi, căci – nu-i aşa? – Ştefan Bănică nu vorbeşte prostii când zice că doar o dată-i Crăciunul. L-a numărat el. Iar acasă, după ce împodobim bradul (daţi-mi voie să vă prezint cel mai de preţ şi cel mai longeviv ornament de brad din familia noastră, Puloş), ce ne rămâne de făcut decât să ne uităm pentru al douăzecilea an la rând la Singur Acasă 2 şi să ne umplem burdihanele?

Căci nu toată lumea e în concediu. Oi arde-o eu aiurea pe interneţi, împreună cu restul membrilor masculini ai familiei, însă mama munceşte. Şi nici nu mă mai refer doar la a mea (care e cea mai tare mamă din lume, fără-ndoială), ci la toate mamele din ţara asta. Friptane, sarmale, piftii, porc, curcan, piure, şniţele, prăjituri, cozonaci – cineva le face şi pe astea, că doar nu le-aduce Moşul.

Eu aş vrea doar să-i mulţumesc, pe această cale, anticipat mamei pentru ce m-aşteaptă în următoarele zile, şi să-i reamintesc că mâncarea de Crăciun are 0 calorii, deci nu trebuie să ne sfiim la cantitate. Corpul şi sufletul meu sunt pregătite pentru ce va să vie.

Pentru mamele ce nu-şi mai văd capul de treabă, TagPrice.ro are un super-robot de bucătărie Kenwood kMix KMX51 la preţ de sărbătoare, care s-ajute cu maionezele, cozonacii, cremele şi aluaturile de sezon.

One thought on “Corpul meu e pregătit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.