Când schimbi un lucru mic

De multă vreme încoace îmi ţin noaptea telefonul departe de mine, pe birou. Îl ţin la încărcat, ca să mă asigur că mă trezeşte de dimineaţă. Îl ţin aşa departe ca să mă asigur că, atunci când sună alarma, sunt obligat să mă ridic din pat şi să fac câţiva paşi până la el, ca să mă trezesc.

Ei, azi-noapte l-am luat lângă mine. De leneş ce sunt, pentru că voiam să-l folosesc ca telecomandă pentru computer. Bine, nu asta-i lenea cea mare, ci faptul că tableta, pe care o folosesc de obicei pentru asta, era descărcată şi mi-a fost lehamite să o pun la încărcat.

Iar azi dimineaţă pot doar să presupun că am oprit alarma în somn, că m-am trezit cu două ore jumate întârziere, doar pentru că l-am adus lângă mine. Fain aşa.

8 thoughts on “Când schimbi un lucru mic

  1. la fel si eu. daca nu-l pun departe de mine atunci nu reusesc sa ma trezesc. aaa ca-l pun in locuri mai greu accesibile ca sa fiu sigur.

  2. :)) Exista pentru Android, probabil si pentru alte OS-uri AlarmDroid, o alarma care dupa ce a pornit, nu o poti oprii decat daca faci un calcul de genul 7*5+4-2=? . Foarte eficienta pentru situatii de genu

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.