Rog lămurire

De câteva zile, în drum spre serviciu aud o melodie la radio – melodie pe care am auzit c-ar cânta-o însăşi Inna.

Problema e că nu pricep un anume vers din ea. Zice-aşa: “Tu şi eu / ne vom iubi mereu / şi ne vom privi / din adâncul inimii“. Explicaţi-mi şi mie, cum satană vine asta să priveşti pe cineva din adâncul inimii?

16 thoughts on “Rog lămurire

  1. Versul e un pic gresit. In realitate, nu e “din adancul inimii”, ci “in adancul inimii” si vasazica faptul ca ea, iubita, se asteapta ca el, iubitul, sa fie un afemeiat desfranat si sa se uite numa’ in decolteul ei cu ochii.

  2. Ma vecine, tu n-ai primit memo-ul? Logica era la rubrica “confera un avantaj” pentru fisa postului de textier de Inna :)

  3. E ca un 3rd person view de la nivelul varfurilor ventriculare.Daca n-ai Xray vision nu vezi nimic si daca ai oricum vezi numai oase si organe interne.

  4. din aceeasi categorie o melodie de acum vre-o 30 de ani: Tara mea cu ochi frumosi ( Corina Chiriac ) si ceva mai de curand: doi ochi caprui tinandu-se de mana ( Bambi )

  5. pff… pai tu vrei sa stai sa intelegi toate versurile melodiilor innei? ti-ar trebui cateva zile bune in care sa n-ai nik de facut… sunt pline de metafore, de ce crezi ca prind la public :))

  6. Ce glumitza!:))…
    nu le face ea versurile măi lume…:))
    Platește gras si capătă cele mai frumoase versuri…nu-i asa!? Când te gandesti ca totul este pe bani, parca nu mai este așa din inima…:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.