Încetul cu încetul

Am conchis eu, acum vreo cinci luni, că un “meme” moare atunci când ajunge la televizor. Chestia asta e valabilă nu doar la copilăriile de pe Internet, ci în general la orice val care la început e adoptat de o masă mică de entuziaşti. Muzică, Facebook, etnobotanice, bloguri – în momentul în care ajung mainstream, rahatul dă în ventilator.

Astăzi vă prezint moartea oficială a dubstep-ului ca şi curent underground. Într-o reclamă la cereale.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=RsLNNrjGrqk

9 thoughts on “Încetul cu încetul

  1. Peste tot in natura, deci si la oameni, lucrul prost e mai abundent decat cel bun. Oricum ai lua-o, egalitatea e inexistenta pe cand piramidele sunt ubicue. De obieci clasa de varf a unui domeniu, elita, produce ceva foarte fain care este apreciat de semi-elita. Dar apoi vine si talpa piramidei, care are impresia ca tot ce e fain, trebuie spoit pe toate gardurile. Talpa aia a piramidei e cacatul de pe lume, in orice sistem social sau domeniu. Oamenii astia apreciaza un lucru pentru ca e fain si unic, dar in secunda 2 li se sterge memoria, habar n-au de ce au apreciat chestia aia, si transforma unicitatea in borhot infect produs in serie larga. Si spoit cu kitsch. Asa se face ca psihologia fina de Dostoyevsky ajunge sa fie transformata intr-un santaj sentimental de cacat prin Tanar si Nelimbistit. Asa apare cate un clip ca cel de sus si in curand si manele dubstep. Uneori chiar cred ca oamenii trebuie separati pe caste, dupa cat ii duce capul.

  2. eu nu as zice ca a murit, dar asa precum house-ul, va fi abordat de persoane care nu au nici macar o legatura cu genul asta de muzica.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.