Samsung Galaxy S3 la preţ de sărbătoare

null

Vă scriam săptămâna trecută despre TagPrice, un magazin online de tehnologie sub forma unui club de shopping* născut în Timişoara. Dani a şi fost să-i viziteze şi are doar cuvinte de bine despre ei.

Azi a început o nouă campanie de reduceri, dovedind că nu se dezmint de promisiunea că oferă preţuri imbatabile pe piaţa din România. Anume, Samsung Galaxy S3 la 1899 lei – e cel mai bun preţ pe care l-am văzut până acum la telefonul ăsta, liber de reţea. Aşa că, dacă doriţi să faceţi un cadou mişto cuiva Crăciunul ăsta, ar fi o opţiune foarte bună pentru oricine.

Şi, fetelor, dacă aveţi vreun iubit pasionat de jocuri, o consolă PS Vita e doar 899 lei, faţă de mai bine de 1200, cât e în mod normal pe la concurenţă. Numa’ zic… :)

*site-ul necesită înregistrarea unui cont – se poate conecta şi cu conturile de Facebook, Google sau Yahoo.

7 thoughts on “Samsung Galaxy S3 la preţ de sărbătoare

  1. Sunt fericitul posesor al unui Galaxy S, proaspat iesit din garantie si bineinteles ca a inceput sa aiba probleme(pica semnalul ocazional). L-am luat cand a aparut si am platit undeva in apropierea pretului actual al Galaxy S3-ului. In retrospectiva nu as mai da 2000 de lei pe un telefon care sa ma tina 2 ani iar dupa aceea sa trebuiasca sa cumpar altu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.