Aplicaţia săptămânii: RunPee

Săptămâna trecută am văzut The Dark Knight Rises de două ori. Era cât pe ce să-l văd şi duminică, însă am fost anunţat în ultimul moment că, de fapt, nu vreau să-l văd şi a treia oară. Dar nu despre asta e vorba, ci despre faptul că filmul are 2 ore şi 45 de minute. Dacă pun la socoteală şi trailerele şi reclamele dinainte, stau în sala de cinema cam fix trei ore, timp în care, în mod inevitabil, Cola aia mare băută la început îşi găseşte încetişor drumul către vezică, presându-mă atât de tare la un moment dat, încât nu mai pot fi atent la acțiunea filmului.

There’s an app for that. Se cheamă RunPee și a început ca un simplu site informativ, dezvoltat mai apoi în aplicaţii pentru Android și iPhone.

Anume, ce face aplicația: ştie timpii morți din filme și momentele exacte unde e doar vorbăraie, spunându-ţi când să mergi la pișu fără să pierzi nimic esențial. Tot ce trebuie să faci e să dai drumul aplicației când începe filmul și să bagi telefonul în buzunar, iar acesta va vibra cu două minute, respectiv cu un minut înainte de pipi-time, afișând pe ecran și durata răgazului, ca să știi exact câtă presiune să pui pe vezică. Iar pentru minutele ratate afișează un rezumat scurt, ca să revii în sală în cunoștință de cauză.

Se ia gratuit pentru Android, iPhone sau Windows Phone.

One thought on “Aplicaţia săptămânii: RunPee

  1. Urmarea fireasca ar fi o aplicatie care sa te avertizeze cand sunt momente de acalmie in timpul sexului, sa te poti retrage pentru nevoi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.