Teatru mobil în Timişoara

Poate aveţi chef de-un teatru. Dar poate n-aveţi chef de orice fel de teatru, ci de o experienţă inedită. Aici intră în schemă proiectul Pop Up Your Mind (provoked by Grolsch), care propune timişorenilor o altfel de experienţă: teatru mobil, în autobuz.

Începând de ieri şi până duminică, între orele 18:00 şi 22:00, autobuzul Experimentalist pleacă de la Poşta Mare, trece prin Piaţa Mărăşti, Piaţa 700, Piaţa Maria, pe la Catedrală, pe la Consulatul Germaniei, prin Piaţa Iancu Huniade şi se întoarce la Poşta mare, purtând cu el pe actorii Ioana Blaj, Conrad Mericoffer, Paul Ipate şi Radu Iacoban (îi veţi recunoaşte pe doi dintre ei din reclamele Maximia), care vor juca piese precum “Primul Sărut”, “Prima Ceartă”, “Maturizări Forţate”, “Marele Jaf”, “Red” şi “Jocuri pe Calculator”.

Tinerii iubitori de teatru şi de inedit sunt, aşadar, aşteptaţi la teatru, pe şoselele Timişoarei. Programul complet al stagiunii din Timişoara se găseşte aici, tot aici putând fi rezervat (gratuit, nu e cu bilet) şi unul sau mai multe scaune în autobuzul Experimentalist.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.