Îmi plac surprizele

Îmi plac surprizele, după cum ziceam. Weekend-ul ăsta, care încă nu s-a termina, am avut parte de multe, multe asemenea surprize, şi nu pot decât să mă simt bucuros. Să vă povestesc.

Am purces încetişor, cu trenul, spre Oradea, să ne alipim TVdece-ilor la festivalul Toamna Orădeană. Trenul, dragul de el, a ajuns cu nici măcar un minut întârziere, ceea ce a constituit prima surpriză a zilei, felicitări CFR-ului.

Când am ajuns, domnişoara de la recepţia hotelului Living In, unde suntem cazaţi, cum a auzit că suntem lihniţi, s-a făcut luntre şi punte şi ne-a adus o gustărică-n cameră, ca să ne fie bine. Ceea ce n-a fost musai o surpriză, căci am mai stat în hotelul ăsta şi personalul de aici e jos pălăria, dar ce s-a întâmplat după aia a fost: în cameră ne aşteptau două portrete – unul al meu, celălalt al Corinei. Al meu mă reprezintă ca un super-erou al berii şi al blănurilor, nici nu îmi imaginez ce ar putea fi mai bărbătesc decât atât. Să vă arăt:

Portretul a fost realizat de Sebastian Mazilu (aka Designerul), un orădean excepţional.

A doua surpriză a fost însuşi dragul de el, prietenul Andrei, pe care nu l-am mai văzut de mult prea multă vreme, venit de la Cluj pe ascuns, fără să zică nimănui nimic, de nu mi-a venit să cred că îl văd pe el de-adevăratelea. Dar vă asigur că el e, ceea ce-mi doresc mai des.

Andrei, ca un minunat ce e el, nu a venit cu mâna goală, aducându-ne două lumânări de la Lumânărese, lucrate şi pictate manual pentru mine şi Corina, cu imagini specifice blogurilor noastre:

Mai apoi, m-au surprins Guilty Lemon, însă despre asta am scris mai devreme. Iar azi dimineaţă, Flavius ne-a făcut, bloggerilor şi presei, surpriza de a ne bea cafeaua cu Grigore Leşe, care a fost surprinzător de fascinant. Dar despre asta, mâine dimineaţă, că în 45 de minute începe spectacolul Lumină Lină, cu acelaşi Grigore Leşe, împreună cu Victor Rebengiuc.

Toamna Orădeană este un efort multilateral.
Organizatori: Casa de Cultură Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.
Sponsori: Ciuc, Golden Brau, Siemens, Vandana, Farmacia 3, Organique, Total Clean, Proges, Graf.
Parteneri: Digi 24, Zile si Nopti, Magic FM, Crisana, Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihor Online, Erdely
Online: Living In, Impero, Zelist Monitor, Window Pub, Dreamstudio, Utopium, The 4thFloor, Standout.

3 thoughts on “Îmi plac surprizele

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.