Gândurile unui îndrăgostit pe Bega

“Nu-i uşor, frate, să pedalezi de unu’ singur pe hidrobicicleta asta. Mă piş pe ea – bicicletele au două roţi; căcatu’ ăsta are o singură paletă, juma’ de tonă greutate, io pedalez contra curentului şi vaca asta de lângă mine îmi toacă banii, nici măcar nu mă bagă-n seamă, şi probabil că la sfârşitul zilei nici măcar nu mi-o umezeşte.”

“Fi-ţ-ar naiba, Ciubotare, care le-ai învăţat pe toate că e cool să citeşti în mijlocu’ oraşului. Lecturi urbane în puii mei, că le calcă tramvaiu’, da’ ele nu-şi scot nasu’ din Coelho, Pleşu şi Seth Godin. Io-te şi la asta – m-a pus s-o duc pe hidrocăcat, io am sperat că pun mâna pe-un sfârc, că şi-aşa n-are unde fugi, iar scârba citeşte. Iar eu pedalez, că dacă n-ajung în şapte minute la ponton, mai plătesc o oră.”

9 thoughts on “Gândurile unui îndrăgostit pe Bega

  1. Am râs de am defecat în blugii mei ăia buni! Lasă-l să pedaleze pe băiat, poate are vreun unghi, dar nu il stii tu.

    Eu am văzut-o săptamâna asta pe o Domniță, citea la Kindle și mergea pe Revoluției de n-avea treabă… A trecut strada, s-a postat în stație și a așteptat. Toate astea fără să-și ia ochii din ecranul ei e-ink.

  2. Eşti nebun? Sigur şi-a luat ochii de pe e-ink, însă pe sub ochelari (aşa-i că avea ochelari?), ca să vadă cine-o observă.

  3. Iubi o dă pe hidro-, iubi îi dă jos cărți, iubi i-a luat kindle. Iubi o face fericită… Iar dacă iubi coboară după lămâi și se întoarce cu bere, e vai și amar!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.