Cum să scapi de ghinion

Azi fiind vineri 13, un tweet de-al lui Flavius mi-a dat de gândit: dacă minus cu minus face plus, n-ar fi logic ca un ghinion să-l anuleze pe altul?

Trei ceasuri rele? Nicio problemă! Treci pe sub o scară. Sparge o oglindă foarte mică. Adoptă o pisică neagră, pentru a o putea pune-n drumul tău.

O să fac milioane cu ideea asta.

UPDATE, CĂ AM MAI STAT SĂ MĂ GÂNDESC: există, bineînţeles, şi argumente contra. Dacă e să luăm în considerare teoria d-lui Nicolae Guţă, anume că “milion plus milion fac mai multe milioane” (logică irefutabilă, de altfel), am putea oare spune şi că ghinion plus ghinion fac mai multe ghinioane?

19 thoughts on “Cum să scapi de ghinion

  1. Eu sunt foarte superstitios, dar superstitile mele sunt mai ciudate. Cred ca o sa va povestesc de le pe blog azi ca sigur iese un articol lung

  2. Mai Ovi, de unde naiba ai facut rost de poza asta a mea? O tineam in seif impreuna cu testamentul si alte amintiri din tinerete. Acum ai descoperit de ce m-a luat Ma’sa. Te rog ca pe viitor, cand mai faci publice secrete de familie, sa ne ceri si noua acordul.

  3. Profund subiect, ai starnit comment-ul meu de pe tastatura model US (neagra-102 taste as zice fatidica pentru ca inevitabil prin impartiri si adunari pot face un veritabil numar 13).

    Trolling-ul in data de 13 e cu ghinion?!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.