Câştigătorul Portal

La concursul de săptămâna trecută, în care le-am cerut participanţilor să îmi zică ce ar face cu un Portal Gun dacă acesta ar exista în realitate, am primit 15 comentarii care de care mai interesante şi amuzante.

Unii ar folosi portalurile ca să ajungă în spaţiu, alţii le-ar folosi pentru “necurate” (furt, “dispariţia” politicienilor) şi pentru transport rapid. Titi ar vrea să ajungă la prăjitură, însă nu ştie că aceasta e o minciună. Dan şi-ar – mă scuzaţi – suge-o singur, dar pe de altă parte ar face şi farse prietenilor.

Câştigătorul, însă, e comentariul care prezintă un scenariu atât de simplu, atât de util şi totodată unul la care nu m-aş fi gândit în vecii vecilor. Pentru toată simplitatea lui şi pentru că ar rezolva, într-adevăr, o problemă 100% reală, pe care o are fiecare om de pe planeta asta, câştigă Marcel, care ar folosi portaluri ca să se poată scărpina singur pe spate. Şah-mat.

Marcel, am să trimit un mail pe adresa de pe care mi-ai comentat. Verifică şi spam dacă nu vine în următoarele 30 de minute.

6 thoughts on “Câştigătorul Portal

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.