Ajutor pentru Caitlin

Caitlin, o fată de 13 ani, va fi eutanasiată pentru că este în moarte cerebrală, ea nemaifiind în stare decât să îşi dea ochii peste cap, să trimită SMS-uri şi să stea pe Facebook. Suntem sau nu de acord cu eutanasierea?


httpvh://www.youtube.com/watch?v=xGlQAxt54H0

9 thoughts on “Ajutor pentru Caitlin

  1. Ovidiule, cred ca n-am inteles bine: ” ea nemaifiind în stare decât să îşi dea ochii peste cap, să trimită SMS-uri şi să stea pe Facebook”. Atunci nu este in moarte cerebrala! Este “decat” paralizata si judeca. In cazul asta ar putea spune chiar ea ce doreste.(De exemplu sa trimita un SMS doctorului) Daca chiar este in moarte cerebrala, atunci da, asi fi de acord cu eutanasierea, inclusiv a mea in aceeasi situatie. Nu stiu de ce, dar se tot uita chelul ala din stanga jos la mine. Fa-i ceva ca ma intimideaza!

  2. io sunt de parere s-o eutanasiem. Din analiza expertizata a clipului rezulta faptul ca tanara este o leguma, o planta, o fructa. Macar sa schimbe naibii telefonul cu unul de alta culoare!!!

  3. come on, clipul asta nu e pe bune, ce-aveti?cand cineva e in moarte cerebrala, e tintit intr-un pat si NU ARE NICIUN fel de activitate, nici macar nu clipeste,d-apoi sa texteze si sa umble si sa-si dea unghiile cu oja sau ce face ea…oricum, nu inteleg intentia clipului; daca vroiau ceva veridic, cred ca erau multe alte cazuri pe bune, insa cred si eu ca nimeni nu si-ar expune povestea in halul asta!

  4. ce faci ba, trolezi cu stiri de pe Onion?
    Srsly?

    In fine nu sustin eutanasierea nimanui. Sustin eliberarea de prescriptii medicale cu droguri mai puternice decat morfina (cocaina, heroina, etc) celor in faza terminala pentru a le usura suferinta.
    Daca respectivul are de gand sa se sinucida trebuie oprit atat timp cat nu e in deplinatatea facultatilor de minte, in rest care sunt declarati apti de o comisie au dreptul sa faca ce vor de unii singuri. Nici un om nu are dreptul sa ii asiste, orice asistenta se poate considera omor premeditat.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.