Plin de dobitoace-n Timişoara

“Dobitoace” în sensul de “animale”, că dă mai bine-n titlu. Care, ele, animalele, ne-au năpădit pe noi, timişorenii.

Sâmbătă, pe bulevardul Pârvan (pentru cei din provincie, e unul dintre bulevardele principale din Timişoara), prin mijlocul drumului, se plimba un miel. Viu, pentru că mort ar fi fost mai complicat. O maşină cu număr de Caraş îl urmărea şi, din când în când, oprea. Din ea ieşeau trei oameni, momindu-l cu vorbe dulci, încercând să-l prindă, ceea ce s-a dovedit deloc lesne. Am trecut de trei ori pe lângă el, în tentativele mele de a-l poza de la volan, însă n-am reuşit să-l imortalizez, căci telefonul meu refuză să facă poze clare noaptea.

Duminică, în schimb, am fost surprins să pot surprinde, îmbăindu-se în ştrandul ZHH, două lebede negre. Spre dezamăgirea Corinei, niciuna dintre ele nu era Mila Kunis. Şi niciuna nu plângea precum Natalie Portman. Cert e că ambele erau în compania unei raţe.

4 thoughts on “Plin de dobitoace-n Timişoara

  1. tare aia cu lebedele in piscina, pacat ca nu ai niciuna cu mielul, probabil se pregateste o noua arca a lui Noe si tu nu stii

  2. Mie mi s-a intamplat sa fiu odata intr-o masina care ducea in spate un ponei.S-au deschis usile “papucului” si am alergat o jumatate de ora sa-l prindem. :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.