Uneori chiar nu se poate

Hugo e un film pe care vreau să-l văd de când am văzut primul trailer. Tare de tot. Premiera în cinematografe a avut-o în 23 noiembrie.

În România, însă, apare abia în 13 aprilie. Şi nu e un film obscur, pe care nu l-ar gusta românii, să zici că n-ar avea piaţă aici. Nu, e un film de familie, de aventură, cu actori mari, cu regizor special, cu o poveste frumoasă. Dar la noi încă nu ajunge.

În timpul ăsta, în 28 februarie e plănuită lansarea filmului pe DVD şi Blu-Ray. Bine, la noi mai târziu, că se întârzie şi cu asta. Şi pe interneţi mai devreme, căci aşa-i în tenis. Şi, de data asta, oricât de tare aş vrea să văd filmul ăsta la cinema, vreau mai tare să-l văd şi punct. Aşa că, diseară punem popcorn-ul la microunde, Cola în pahare, stingem luminile şi mergem la Hugo.2011.720p.BluRay.X264.RoSubbed-AMIABLE.

6 thoughts on “Uneori chiar nu se poate

  1. Vazusem acum cateva zile, ca tot se vorbeste de ACTA, un studiu care demonsta ca un film este piratat de multe ori daca nu este lansat international cam in aceeasi perioada.

  2. L’am vazut in 3d aici in Ungaria acu 2 zile.

    E un film in care se masturbeaza autorii cu idea mareata de cum s’au inventat filmele…

    am inteles de ce a primit oscarurile… fanii filmelor se autofelationeaza votandu’l.

    Sincer la mine nu a rezultat in roller-coasterul emotional la care am sperat. E bunicel dar nu de 11 Oscaruri – sincer as fi preferat sa il downloadez si sa ma uit de acasa decat sa dau banii pe el cu ochelarii 3d cu tot

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.