The Expendables 2 (+ concurs)

Trebuia să existe o continuare a nebuniei pline de testosteron din 2010, The Expendables. Aceasta nu a întârziat să apară, materializându-se în The Expendables 2, un film cu – dacă vă vine să credeţi – chiar mai multe perechi de ouă decât primul.

Povestea aminteşte de filmele de acţiune de la sfârşitul anilor ’90: cineva care nici nu e american, nici nu are scrupule, pune mâna pe nişte focoase nucleare, însă nu uită să şi omoare pe cineva drag personajului principal. Care personaj principal va folosi orice mijloc are la dispoziţie pentru a răzbuna moartea celui drag şi, dacă mai rămâne timp, pentru a salva lumea.

Distribuţia filmului e impresionantă, adunându-i la un loc pe majoritatea bărbaţilor puternici ai generaţiei trecute: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Jean-Claude Van Damme, Terry Crews, plus mamuţii Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis şi însuşi Chuck “Lupul Singuratic” Norris.

Acţiunea filmului e explozivă, foarte puţine fiind momentele în care nu se întâmplă ceva zgomotos şi dureros. Dialogul e nesurprinzător de mediocru, fiind salvat însă de replici amuzante în care “boşorogii” Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger şi Chuck Norris fac mişto unii de alţii, cu referinţe la filmele mai vechi ale acestora:

Arnold: “I’ll be back”
Bruce: “You’ve been back enough. I’ll be back. ”
Arnold: “Yippee-ki-yay.”
Chuck: “What’s next, Rambo?”

***

Concurs:

Am de dat (prin MediaPro şi FilmSi.ro) două bilete individuale la Expendables 2 şi două bilete individuale la Step Up Revolution, la Cinema City Timişoara.

Cine le doreşte e invitat să comenteze la acest articol, menţionând pentru care dintre cele două filme doreşte biletul şi răspunzând la una din cele două întrebări:

1. Expendables 2: pe lângă grupul exploziv din primele două filme, cine credeţi că ar fi potrivit să joace într-un eventual Expendables 3?
2. Step Up Revolution: ce am pierdut dacă nu am văzut filmele precedente din seria Step Up?

24 de ore – mâine la ora 11am opresc concursul şi anunţ câştigătorii.

Update:

Câştigătorii sunt:

Expendables 2: ciprian pentru că mi-l pot închipui pe Nicholas Cage în Expendables 3 şi e o imagine beton; Elena Broscaru pentru că apreciez o fată care apreciază filmele de genul ăsta.

Step Up Revolution: Iosazaur pentru amuzamentul celor 36 de milioane de români şi Kulksy, pentru că-l apreciază pe Channing Tatum (nu că ar fi ceva în neregulă cu asta :) )

Să vă verificaţi e-mailurile, inclusiv în spam.

7 thoughts on “The Expendables 2 (+ concurs)

 1. 1. Hmm.. ma gandesc ca ar fi interesant sa apara Jackie Chan si/sau Sammo Hung. :D
  Evident ca as vrea bilet la The Expendables 2

 2. 1. Clint Eastwood, Mel Gibson, Harrison Ford, Steven Seagal, Kurt Russell, Ralph Macchio, Wesley Snipes si intr-un cameo Nicolas Cage :-)

 3. Ca idee la intrebarea cu Expendables (ca deja l-am vazut si n-as prea avea ce face cu biletele in eventualitatea unui castig ipotetic), intr-un posibil expendables 3 ar mai lipsi

  a) din generatia veche:
  – Steven Seagal
  – Jackie Chan
  – Wesley Snipes
  – Kurt Russel
  – Mr. T
  – McGuyver
  – Sean Connery
  – Clint Eastwood
  – Danny Glover

  b) din generatia (mai) noua
  – James Gandolfini
  – Edward Norton
  – Brad Pitt
  – Michael Jai White
  – Dwayne Johnson
  – Matt Damon (trilogia Bourne, hello?!)
  – Mark Wahlberg
  – Tom Hardy
  – Danny Trejo

  Mno, ia zi-mi vecine, cu o astfel de bucata de extra distributie si sa zicem ca-i imparti in 3 cete care sa se bata intre ele, ce-ai zice de-un Expendables 3? :D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.