Ted (2012)

Ted e un film despre Mark Wahlberg şi ursuleţul lui de pluş care, printr-o dorinţă pusă de un copil unei stele căzătoare, prinde viaţă. Şi despre prietena lui (nu a ursuleţului), Mila Kunis. Mă rog, e despre personajele jucate de ei şi despre cum ursul e a cincia roată la căruţă în relaţia de iubire a celor doi oameni – ştiţi povestea deja. Ştiţi şi începutul, şi sfârşitul, că au mai fost zeci de filme pe aceeaşi temă; ce e mişto, însă, e tot ce se întâmplă între

E un fel de Family Guy care nu e desen animat. E scris şi regizat de acelaşi om care e responsabil pentru Family Guy, Seth MacFarlane. Vocea ursuleţului e tot a lui, fiind o combinaţie între Peter Griffin şi Brian Griffin. Mila Kunis e, de asemenea, vocea lui Meg din Family Guy, deci practic sunt toţi o familie mare şi fericită. E un film cu umor crud, aşa cum te-ai aştepta ştiind de cine-i scris. Are glume cu vedete, glume cu băşini, glume sexuale, droguri şi referiri la cultura populară contemporană. Din nou, exact ca Family Guy. Pe alocuri cu reminiscenţe de desen animat, pe alocuri călduţ la inimioară, pe alocuri cu căcat de târfă pe podea. Ca-n viaţă.

Am impresia că e unul din filmele alea pe care ori îl iubeşti, ori îl dispreţuieşti. Mie mi-a plăcut foarte mult, e una dintre comediile mai bune de anul acesta, însă your mileage may vary.

Partea mişto e că fazele din trailer sunt doar o parte mică, din începutul filmului. N-am anticipat al doilea şi al treilea act al filmului, am fost foarte plăcut surprins să văd că n-au dat tot filmul în trailer.

4 thoughts on “Ted (2012)

  1. Am fost sambata la el si a fost super. Isi merita din plin banii, mai ales daca-l compari cu ice age 4 (care pentru mine a fost cam dezamagitor)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.