Voturile mele la RoBlogFest

După ce anul trecut am băut cu un cocktail prea mult la RoBlogFest, anul ăsta am decis să fiu un domn şi, din pur altruism, să stau acasă, să nu mă auto-nominalizez şi să las şi altora şansa de a nu câştiga niciun premiu la ăst festival.

Însă! Pentru că am primit bani în natură din partea unora dintre participanţi, am să vă înşirui aici o listă cu ce am votat şi – dacă doriţi, dar sunteţi nehotărâţi – cu care vă rog să votaţi şi domniile voastre. Şi am să scriu şi motivele pentru care am ales să votez aceste bloguri:

la blog de muzică am votat Trupa Atelier, pentru că Dulea mi-a promis că, dacă va fi să câştige, o să-mi cânte la nuntă, prin teleconferinţă, un cover după Ai se eu te pego.
la blog culinar l-am votat pe Adi Hădean, pentru că mi-a promis că dacă o să câştige, o să mă care şi pe mine în cârcă atunci când va alerga cu flacăra olimpica, să ies şi eu în poze.
la blog de filme am votat Marele Ecran, blog de cultură cinematografică băgabil în dubă, care, din toată lista, e singurul care merită locul I, din pricina celor doi oameni care-l scriu şi a pasiunii lor sincere pentru cinematografie. Şi pentru că mi-au promis că la a doua lor filmare or să-mi ofere un rol de urs panda (la prima lor filmare cică m-ar fi sunat să-mi ofere rolul principal, dar aveam mobilul închis sau n-aveam semnal sau nu ştiu ce).
la blog de sport l-am votat pe Vali Bosioc, pentru că mi-a dezvăluit că secretul adevărat al unui abdomen perfect şi al scăpării de burtă nu se află deloc în sport şi mişcare, ci e un secret mistic, pe care-l ştiu şase oameni pe lumea asta, dintre care unul e el, şi că îmi va dezvălui secretul odată cu câştigarea concursului.
la site-uri am votat Ctrl-D, pentru că e un proiect cu foarte mult potenţial, o revistă digitală scrisă de oameni minunaţi (ca-cum-ar-fi, dintre bloggerii locali, Corina, Tiţa şi Alexandra) şi pentru că mi-a promis Corina ceva, dacă va fi să câştige Ctrl-D, însă nu vă pot spune pentru că-mi citeşte şi mama blogul (spoiler: îmi face ciocolată de casă). Ceea ce vă rog şi pe voi să faceţi: să aruncaţi un ochi pe Ctrl-D, eventual să vă descărcaţi revista aniversară de un an şi să-i frunzăriţi digital toate cele 252 de pagini, după care să votaţi digital site-ul la secţiunea lui.

La final, nu întâmplător, am lăsat singurul blog care primeşte votul meu nu la una, ci la două categorii, ca dovadă a încrederii mele în eficacitatea şi relevanţa festivalului RoBlogFest.

la categoriile blog colectiv şi cel mai popular blog l-am votat pe Blogatu, pentru că, în blogosfera românească, nu e eroul pe care ni-l dorim, însă e cel pe care-l merităm.

N-am votat la travel, fashion, auto şi părinţi, pentru că nu frecventez. Ca fapt divers, Blogatu are şi concurs pentru bloggerii care-l votează, cu premii în bannere. Nu particip, da’ poate vă e util unora dintre voi. Ultima zi de votare e 3 aprilie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.