The Crossing – încă o proiecţie în Timişoara

“Luaţi site-ul de cultură cinematografică şi băgaţi-l în dubă bookmarks”

Primul eveniment al de curând înfiinţatei “Asociaţia Marele Ecran“, păstorită de, evident, prietenii noştri de la Marele Ecran, a avut loc acum o săptămână şi un pic. A constat în proiecţia scurt-metrajului The Crossing, proiect de licenţă la UNATC al timişoreanului Cristian Pleş, premiat în draci mai apoi în SUA.

Evenimentul respectiv a umplut aula Bibliotecii, drept pentru care diseară, “due to public demand”, va avea loc un encore, încă o proiecţie a filmului, tot sub tutela Asociaţiei Marele Ecran, de data aceasta în Cuib D’arte, unde sunteţi invitaţi cu toţii, fără obligaţii. De la ora 20, RSVP aici dacă doriţi şi-aveţi plăcerea.

Bonus, azi e ziua a jumătate din Marele Ecran, anume a lui Richie, căruia întreg colectivul Sîrb.net îi urează o mie de primăveri îmbelşugate şi, sper, mai călduroase ca asta.

2 thoughts on “The Crossing – încă o proiecţie în Timişoara

  1. Multam de sprijin si de urari tinere Ovi. Aceleasi calde multumiri indrept si spre PapaSirb si doamna Nela alaturi de invitatia la proiectia din Cuib. Ne-am bucura sa avem un asemenea colectiv de artisti ca Sirb.net alaturi de noi. :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.