Spre cetate!

Weekend-ul ăsta facem un soi blogmeet regional în Oradea. La invitaţia lui Flavius, omul-director al Casei de Cultură Oradea, pe care-l ştiu de la Toamna Orădeană, unde am fost tot la invitaţia lui.

Zic că va fi un adevărat blogmeet, pentru că vom pleca din Timişoara: eu, Corina, Alexandra, Cristina şi Tiţa, iar acolo ne vom întâlni cu (cel puţin) Răzvan şi Alina, Dani, Maka, Hoinaru şi orădenii noştri faini.

Ce se întâmplă, de fapt? De azi începând au loc Zilele Cetăţii Oradea, ceea ce înseamnă că va fi un week-end plin de activităţi culturale, distractive sau cel puţin interesante: concurs de tir cu arcul, expoziţii de costume şi steaguri medievale, muzică medievală, muzică folk şi rock şi piese de teatru. Făcând parte din familia Toamnei Orădene, sunt 100% sigur că îmi va plăcea mult de tot şi că va fi la calitate maximă.

Iar noi, cei mai bloggeriţi dintre pământeni, ne vom bucura de toate astea, plus o căutare de comori prin coduri QR, o companie minunată (noi între noi, care suntem de fapt cei mai mişto oameni din lume – se ştie) şi poate şi-o băiţă prin jurul municipiului.

3 thoughts on “Spre cetate!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.