Minte-mă frumos

Mâine 19 octombrie, MediaPro lansează pe marile ecrane cea mai recentă comedie românească, Minte-mă frumos, cu Andi Vasluianu şi Diana Dumitrescu, secondaţi de Marius Damian şi Antoaneta Zaharia, alături de Loredana Groza, care – se zvoneşte – face un rol delicios.

Actorii şi realizatorii comediei vor porni într-un mini-turneu prin ţară, în Timişoara, Arad şi Cluj, în weekendul de lansare în cinematografe. Vor avea loc întâlniri cu jurnaliţtii ţi cu fanii, discuţii şi – cel mai important – vizionarea specială a comediei. Echipa Minte-mă frumos, alcătuita din Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Ducu Ion (producător) şi Iura Luncasu (regizor), va ajunge în Timişoara sâmbătă, 20 octombrie la ora 15, în Cinema City din Iulius Mall. Pe lângă vizionarea specială a filmului, vor avea loc şi sesiuni de autografe, poze cu fanii sau interviuri cu actorii.

Pentru cititorii mei mi-au fost puse la dispoziţie două invitaţii duble, pe care mi le puteţi lua în baza unui mini-concurs-fulger. Care constă într-o întrebare simplă: care e filmul vostru românesc preferat şi de ce?

Concursul ţine 24 de ore, deci până mâine (vineri) la ora 13. Succes şi fiţi sinceri, nu mă minţiţi frumos :)

Update: comentariile cu nr. 1 şi 3 sunt cele câștigătoare! Am să vă trimit un mail cu detalii. Ne vedem mâine!

11 thoughts on “Minte-mă frumos

  1. Cel mai fain film romanesc vazut in ultimul timp e Nunta in Basarabia, pentru ca scenariul nu contine injuraturi, nuditate, comunism romanesc, avorturi si alte prosti care sunt cam nelipsite in filmele romanesti de acum.

  2. Filmul meu preferat e FILANTROPICA – ptr ca e un film exceptional, ptr actorii exceptionali, ptr ca de la Vizante am invatat “cum se fumeaza o tigara”, ptr GHEORGHE DINICA si pentru “Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana” – …vrei sa-ti spun o poveste??? :-D

  3. Filmul romanesc ce mi-a placut cel mai mult este Filantropica in regia lui Nae Caramfil. Actorii Gheorghe Dinica si Mircea Diaconu au o interpretare de nota 10+. L-as revedea oricand. Mi-a oferit o perspectiva diferita in ceea ce priveste cersetoria si cum au ajuns altii la averi si vile luxoase pe spinarea cersetorilor.

  4. De ce trag clopotele, Mitica? (1981) a lui Pintilie, interzis in comunism, aparut in Cinema dupa ’89, cu un umor nebun, scenariu dupa Caragiale, cu cei mai mari actori contemporani Victor Rebengiuc,Mariana Mihuț,
    Gheorghe Dinică,Ștefan Iordache,Mitică Popescu.
    Genericul e bestial, m a dat pe spate faptul ca apare in generic atat Pintilie regizand, dand indicatii cat si o parte a echipei de filmare.

  5. Minte-ma frumos este o produc?ie cinematografica romaneasca produsa de studiourile MediaPro Pictures ?i care a debutat in cinematografele romane?ti pe data de 19 octombrie 2012 .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.