Mâine, în Timişoara

În caz că nu ştiţi ce să faceţi mâine prin minunatul “oraş de pe Bega”, sar rapid cu trei recomandări:

1. TweetMeet 8, în Underground Bar Bunker, vă aşteaptă cu discuţii pe diverse subiecte, campanii de social media şi o demonstraţie a unei căşti de interfaţă neuronală Emotiv Epoch, pe care – din câte înţeleg eu – ţi-o pui pe cap şi doar te gândeşti că ai vrea să piratezi ultimul Twilight şi computerul face singur asta. Bine, probabil că nu-i chiar aşa, dar sunt foarte curios despre ce va fi vorba. Să-mi povestească cineva, că eu n-ajung.

2. Concert The Nigel Kennedy Quintet, pentru cei mai rafinaţi dintre voi. Eu voi fi prezent aici, parte pentru că-i rost de fiţă muzicală mai rară în Timişoara, parte pentru că în Filarmonică nu se fumează şi e linişte, că parcă aş spăla puţin din gălăgia de la Robin and The Backstabbers.

3. Se deschide şi în Timişoara Curtea Berarilor Timişoreana, spre deliciul meu şi, cel mai sigur, al Fratelui şi Tatălui Sîrb, că ne-a plăcut tare locaţia iniţială, din Bucureşti. Inaugurarea mare se întâmplă mâine, la ora 17:30, în faţa Fabricii de Bere. Nici aici nu voi fi, dar cică în 31 cântă Phaser la noul local, deci nu văd niciun motiv pentru care să nu mă duc să-mi torn bere pe gât cu voioşie.

Update: cic-ar fi concert Pavel Stratan în Life Pub, zice Cristina, în caz că sunteţi pentru manifestări de acest gen.

2 thoughts on “Mâine, în Timişoara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.