La muncă, bă, nu la-ntins mâna!

M-a pus naiba să mă-mprietenesc cu clujenii. Până acum mă chemau la ei la distracţie, acum au însă pretenţia să muncesc. Mai puţin şi iau şi pielea de pe mine.

Anume: Nebuloasa a avut o idee. Cică ce-ar fi să facem un schimb de bloggeri? Aşa, cum erau schimburile alea de experienţă din liceu, când te duceai să stai o săptămână la o familie din Franţa, iar copilul lor venea să stea la părinţii tăi şi să se înţeleagă cu ei prin semne. Da’ o facem locală, între Timişoara şi Cluj. Să înveţe timişorenii ardeleneşte şi clujenii bănăţeneşte. Şi să muncească, dom’le, nu s-o ardă aiurea prin hoteluri.

Şi ideea realitate se făcu. Nebuloasa şi-a unit forţele cu TVdece, după care s-a băgat şi Siemens pe fir foarte rapid şi a pus la dispoziţie, pentru o singură zi, zece locuri de muncă. Cinci în Timişoara, pentru cinci bloggeri clujeni şi cinci în Cluj, pentru cinci bloggeri timişoreni. Că doar ne luăm liber de la muncă vineri ca să putem merge să muncim.

Aşadar, eu cu a mea Corină, împreună cu colegii Richie, Dani şi Alex vom merge, săptămâna viitoare, la Cluj, într-o călătorie de business and pleasure. Încă nu ştiu care va fi fişa postului, însă ştiu că după aia vom fi recompensaţi cu o serată dansantă pe undeva prin Cluj, chestie pe care am mai făcut-o şi ştiu că merită efortul unei zile de lucru de 8 ore pentru asta.

Iar colegii din Cluj, care vor fi primiţi aici de Nebuloasă şi de Alexandra, sunt unicii, magnificii şi minunaţii: Zăineasca, Robi Katai, Bogdan Beşliu, Mironeasca şi Dan Ciulea.

Pomelnicul: Bloggeri la Schimb este un eveniment Siemens susţinut de Restaurant Belvedere cu păpică bună, Porsche Timisoara cu Skoda din Ghiroda căreia-i voi fi birjar până la Cluj, Pizza Hut cu pizzucă din aia mişto, cu crispy fingers de te lingi pe degete, Best Western Fusion Hotel unde mă simt deja ca acasă şi Autonom Rent-A-Car. “Să vă deie Dumnezeu sănătate!”

6 thoughts on “La muncă, bă, nu la-ntins mâna!

  1. NU SINT DE ACORD CU: “când te duceai să stai o săptămână la o familie din Franţa, iar copilul lor venea să stea la părinţii tăi şi să se înţeleagă cu ei prin semne”. Daca ziceai de Scotia, Irlanda, Norvegia, Suedia poate te credeam, dar in Franta cred ca va intelegeati voi prin semne. Oleaca de franceza am mai invatat si noi. Cu engleza era mai greu, ca noi am invatat-o cu accent de Moscova. ;)

  2. Tot respectul. O sa gasesti la cluj o gramada de bere, gajici, si multa munca. Dar muncitorii de la Siemens cand scriu la voi pe blog?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.