Invitaţie la PRbeta

Sigur aţi aflat că peste trei zile (adică în 3 mai, începând cu ora 9) are loc a doua ediţie a PRbeta, cel mai important eveniment ce se învârte în jurul relaţiilor publice şi a comunicării din partea asta a ţării. Adică în Timişoara, deci cei din provincie sunt rugaţi să deschidă hărţile la pagina 3.

Ofer o invitaţie la conferinţă, invitaţie care ar costa 190 de lei (sau 90 de lei pentru studenţi), disponibilă aici. Persoanele sau firmele interesate de invitaţia de la mine sunt rugate să lase un comentariu în care să-şi motiveze dorinţa de participare, până mâine noapte, la ora 23:59 inclusiv. Nu am un barem bine stabilit, deci nu-i chiar concurs – am să aleg comentariul pe care-l apreciez cel mai mult, după care miercuri anunţ câştigătorul şi aia e.

Cine ar putea fi interesat de PRbeta?

– firmele din Timişoara (şi nu numai), care sunt interesate de creşterea vizibilităţii numelui lor sau vor să facă primii paşi înspre o deschidere largă către publicul de care au nevoie.
– studenţii de la facultăţile de profil, care doresc să cunoască nume cu experienţă şi greutate în domeniu.

Cine va vorbi la conferinţă?

Din lista completă a speakerilor (disponibilă aici), îi amintesc pe Bogdana Butnar (Head of E-commerce Telco la Google România, preferata mea dintre speakerii de aici), Alex Negrea (Social Media Manager la BCR), Flavius Bunoiu (Director al Casei de Cultură Oradea şi, în general, om bun), Alina Crâncău (Specialist PR online la Farmec şi, în timpul liber, jumătatea cu sutien de la tvdece.ro) şi Ştefan Szakal (Owner la X3 şi om cu idei).

Unde, când, cum?

În data de 3 mai, între orele 9 şi 17, la Hotel Timişoara. Înscrierile se mai pot face aici, iar programul şi orice alte informaţii necesare pot fi consultate pe site-ul oficial al conferinţei.

UPDATE: Invitaţia merge la Marius, căci mi s-a părut cel mai concret răspuns şi cea mai clară motivaţie.

5 thoughts on “Invitaţie la PRbeta

 1. Merg pe principiul că meseria se fură, de la cei mai buni, desigur. Cam ăsta ar fi argumentul meu. Sunt mică în această lume mare (a antreprenoriatului) și mi-am propus să cresc :D. Așadar, povești și experiențe cu duiumul vreau!

 2. Am terminat Comunicare si Relatii Publice anul trecut si lucrez ca referent de marketing si PR pentru un grup de firme din Timisoara. Imi doresc sa particip la aceasta conferinta deoarece cred ca domeniul comunicarii online reprezinta o realitate aflata intr-o continua schimbare la care trebuie sa te mentii ancorat in permanenta pentru a da rezultate in aceasta profesie.
  De asemenea, imi doresc sa cunosc specialistii in comunicarea online din Timisoara si nu numai, in eventualitatea unei viitoare colaborari.

 3. De un an si mai bine scriu pe blogul personal. Desi am studii superioare in management si finante-banci, m-am reorientat spre online in primul rand din pasiune pentru tot ce inseamna internet.
  In prezent am cateva bloguri pe care incerc sa vin constant cu articole, ma ocup de conturile social media pentru doua magazine online de dimensiune redusa, platforme de e-commerce (opencart si shopmania) iar in timpul liber experimentez seo si fan page-uri pe facebook.
  Ca si anul trecut, imi doresc si anul asta sa ajung la conferinta, chiar vreau sa-l ascult pe Alexandru Negrea vorbind despre Facebook, sunt curios cu ce plus de informatie vine la conferinta fata de pagina personala.
  Nu sunt deci nici firma, nici student la CSRP insa imi doresc sa invat cele mai eficiente moduri de intermediere online a relatiilor dintre branduri si publicul necesar.

 4. Salut,
  Sunt studentă la CRP şi sunt foarte curiosă să aflu mai multe lucruri despre campaniile de succes din online-ul românesc, dar şi despre metodele de monitorizare şi studiile de caz. De asemenea, m-aş bucura să am ocazia să-i ascult pe unii dintre cei mai buni din mediul online. Iar faptul că PRbeta oferă ocazia să cunoaştem pe cineva care lucrează pentru Google mi-se pare extraordinar, însă şi ceilalţi speakeri mi-au trezit interesul şi cu siguranţă aş avea foarte multe de învăţat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.