Fetele la TV

Aseară, fetele noastre bloggeriţe timişorence dragi, Corina şi Tiţa, s-au aflat în situaţia de a sta, ca nişte doamne importante, într-un studio de televiziune, în faţa camerelor de filmat, în direct, pentru a vorbi despre Bloggeri la Schimb, dar şi alte evenimente mai mult sau mai puţin bloggeristice, timişorene şi nu numai.

Numa’ că n-am avut tuner, să le tragem pe fete-n nemuritoare imagini mişcătoare precum Ciulea pe Gog, însă, printr-o încropeală de moment perfect gândită de Înţeleptul Sîrb, am reuşit să filmăm televizorul în care se desfăşurau fetele. Precum Groparul tot pe Gog. Lipseşte cam un minut din emisiune, pe la minutul 5:25, din cauza unei epuizări subite de baterii, însă nu panicaţi, că le-am schimbat repede.

Aşadar, fetele:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=c_Kjy0i4Lho

11 thoughts on “Fetele la TV

  1. chiar daca e prima oara cand scriu pe blogul tau si parca nu are de-aface cu postarea filmului da am un mare regret cu toata campania #bloggerilaschimb, cum nu am putut noi sa ne vedem pe drum de plecare catre casa?

  2. Si eu am acelasi regret, insa am fost constransi de ora estimata de sosire in Timisoara, si asa intarziata cu vreo ora jumate, din cauza aglomeratiei, unei amenzi de toata frumusetea si diversi alti factori, mai mult sau mai putin enervanti :)

    Data viitoare, insa, facem sa fie bine. La noi sau la voi, vedem :)

  3. Fetele sunt ok insa televiziunea la care au aparut este de rahat. Nu inteleg de ce nu se inchide TVR-ul odata pentru totdeauna.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.