Eveniment caritabil AllTimeClubbing & Kristal Club

Prietenii de la AllTimeClubbing (fost YouClubVideo.com), împreună cu Kristal Club organizează în Bucureşti, în 9 noiembrie, evenimentul “Music saves new lives”, cu sprijinul organizaţiei Salvaţi Copiii. Biletele costă 30 de lei, contravaloarea acestora fiind donată în totalitate cauzei “Bun venit pe lume“. Fetele însoţite de un mascul intră gratuit până la ora 1.

Acum vine chestia mişto: organizatorii, printr-o campanie Blogal Initiative, oferă invitaţie dublă şi băutură din partea casei tuturor bloggerilor care anunţă pe blogurile personale acest eveniment până poimâine, 7 noiembrie. Ceea ce înseamnă că şi acest blog participă la campanie, deşi nu voi fi prezent la locul faptei. Cum, însă, îi susţin pe prietenii de la AllTimeClubbing în orice demers posibil, renunţ la premiu în favoarea unui cititor al meu din Bucureşti, care doreşte să participe la eveniment. Tot ce trebuie să faceţi e să lăsaţi un comentariu aici exprimându-vă intenţia de a merge la eveniment, joi trăgând la sorţi câştigătorul.

De asemenea, bloggerii pot scrie la rândul lor despre campanie, având garantat un loc în Blogger’s Corner la eveniment, conform brief-ului campaniei.

Detalii mai multe: pagina campaniei (cu brief şi regulament), pagina de Facebook a evenimentului, detalii şi clip video despre campania “Bun venit pe lume”.

7 thoughts on “Eveniment caritabil AllTimeClubbing & Kristal Club

  1. vai dar nu ma asteptam:D
    Imi spui si cum procedez? Ca mail nu am primit…sau nu suntem atat de oficiali?:))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.