Bilete la Noaptea Devoratorilor de Publicitate!

Ziceam zilele trecute că voi oferi nişte bilete gratuite la Noaptea Devoratorilor de Publicitate din Timişoara. A sosit momentul :)

Am patru bilete pentru eveniment. Pentru a pune mâna pe ele, trebuie să-mi lăsaţi un comentariu aici, pe blog, cu răspunsul la întrebarea asta: Dacă ar fi să ai o reclamă la tine însuţi, care ar fi textul acesteia?“. Aştept răspunsuri amuzante, creative, inteligente, awesome, cum vreţi voi. Sunt deschis la minte şi îmi plac chestiile îndrăzneţe, zici că-s reclamă la Sprite :D

Voi anunţa câştigătorii în dimineaţa zilei de sâmbătă. Vă rog să comentaţi cu o adresă de e-mail reală, pentru că vă voi contacta pe e-mail în vederea ridicării biletelor. Noaptea Devoratorilor de Publicitate e un eveniment energizat de Flanco, ce va avea loc sâmbătă, 27 octombrie, începând cu ora 21, la Sala Capitol din Timişoara. sirb.net şi tomatacuscufita.com sunt parteneri media locali ai evenimentului.

Update: cei patru câştigători sunt, de fapt, şase, că văd că a fost bătaie pe bilete în comentarii :D

Ca să nu ne lungim prea mult, acestea sunt numele:

Ioana Bîrle
Oita Fantastica
Cosmin
Dan Stefancu
Vali Vizuroiu
tibi

Felicitări, s-aveţi o noapte frumoasă!

31 thoughts on “Bilete la Noaptea Devoratorilor de Publicitate!

 1. Iubitul meu doreste si el sa imi faca reclama, din punctul lui de vedere (desi e putin off-topic, mie mi s-a parut foarte dragut din parte lui):
  N(eobosita)
  O(mniprezenta)
  E(nergica)
  M(uncitoare)
  I(ubitoare)

 2. “Ai nevoie de omul bun la toate si n-ai chef sa faci tu munca? Sau iti trebuie doar un umar absorbant pe care sa versi o lacrima? Sau poate chiar ai nevoie doar de un prieten adevarat pe care stii ca poti conta oricand! Suna gratuit acum la 0720-KRIPPY si voi fi fraierul/absorbantul/prietenul tau, ca e super oferta si la psiholog e scump :) Nu ezita, suna acum pana nu se face coada!”

 3. Înainte de Iliescu.

  Înainte de Revoluție.

  Înainte de Cernobîl.

  Un om s-a născut.

  Cum are de gând să câștige un bilet pentru sâmbătă?

  Ce are de gând să scrie pentru a căștiga?

  Un trailer awesome!

  De la producătorii celebrei “Sora”, de la inventatorii noii generații de Ștefanci…

  …vine o față nouă în Sala Capitol.

  Dan Ștefancu, în curând la Noaptea Devoratorilor de Publicitate.

 4. Ai auzit de noua oiţă fantastică? Cu ochii bulbucaţi şi picioruşele molcome, capabilă de peste 800 de rotaţii pe minut, behăie, spune poezii, are sfaturi şi soluţii la orice problemă:D
  Be-he-he-he
  Oiţa fantastică-> Senzaţii tari din 1986!

 5. Sunt frumos se stie bine,
  Destept vorba nu incape,
  Cand la brat ma duc cu tine,
  La noaptea de publicitate.

 6. Nu exista un timp mai placut decat vacanta. Nu exista un loc pe Pamant ca acasa. Nu exista pe lume zambet ca al maica-mii, cand vin acasa. Nu sunt pe lume prieteni mai buni ca ai mei si de asta nu sunt pe lume hohote de ras mai puternice ca ale noastre. N-am vazut niciunde betii mai sanatoase ca ale noastre, desi cel mai bun pahar va fi tot timpul cel baut cu tatal meu. Nu e liniste mai zgomotoasa pe lume decat vara-mea, cand vine si ma ia in brate sau cand rade. Nu e dimineata mai frumoasa decat atunci cand ma scol dupa 11 si beau apa de izvor si vine fratemiu si ma intreaba complice daca nu cumva mi-e un pic cam prea sete. Nu e casa mai frumoasa decat a parintilor. N-am chef sa ma unesc cu toata lumea. Toti prietenii mei care sunt plecati spun ca nu e tara mai frumoasa ca Romania. Oricum, nu e presedinte mai stand-up comedian ca Basescu. In nici o tara nu cred ca poate un presedinte sa arunce cu sticle de sampanie peste multime, razand. Nu e sms mai frumos pe lume decat de la cine trebe’, si nu e prostie mai mare decat cea de fata.

 7. :)) mai incerc o data :)

  Reclama la “eu”

  I may not be the perfect woman, I might just be the perfect one for you!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.